*Nettavisen* Sport.

God nyhet for Liverpool

Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB scanpix

Spissheltens skade ikke så ille som fryktet.

Det var i treningskampen mellom England og Irland at Liverpool-spiss Daniel Sturridge pådro seg en skade.

Det var fryktet at skaden i ankelen ville sette måltyven ute av spill i lengre tid, og at Sturridge ville gå glipp av starten på neste sesong.

Torsdag fikk imidlertid den røde klubben gode nyheter. På sin nettside melder Liverpool at spissen vil være klar til 2013/14-sesongen tar til.

Grunnen til spekulasjonene rundt situasjonen til 23-åringen er at Liverpools medisinske personell har måttet vente til hevelsen har gått ned, før de har kunnet evaluere omfanget av skaden.

Torsdag kunne de imidlertid konstatere at de ikke er så alvorlig som mange medier har meldt om de siste dagene.

Sturridge kom til Liverpool i januar og har vært en suksess for den røde klubben. Spissen har banket inn hele 11 mål på 16 kamper for Liverpool etter overgangen fra Chelsea.

Det er for øvrig ventet at Liverpool snart vil han en ny spiss på plass i stallen. Spanske Iago Aspas skal på det nærmeste være klar for Premier League-klubben.

Samtidig kommer trolig også Andy Carroll å forsvinne til West Ham. Londonklubben skal være villige til å betale 15 millioner pund for mannen med det lange håret.

Andre spillere som stadig vekk kobles til Liverpool i sommer er elegante Henrikh Mkhitarjan fra Sjakhtar, Tiago Illori fra Sporting og Kyriakos Papadopoulos fra Schalke 04.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag