RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

God start for Chelsea

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Vi mener Chelsea har gode sjanser mot Benfica i kveld. Sjekk dagens første oddstips.

Det står 43 objekter på langoddsens tirsdagsprogram, fordelt på håndball, ishockey og fotball fra Champions League, FA-Cupen og nedover i divisjonene i England.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens andre oddstips: Nytt bortetap for Rösler

Dagens langskudd
41. Sunderland - Everton B 2,75
Dette er en omkamp i FA-Cupen etter det ble 1-1 på Goodison Park den 17. mars. Everton burde vunnet den kampen, men de klarte ikke sette det avgjørende målet på et Sunderland som lå lavt. Evertons manager David Moyes er forbannet på det ekstremt tette kampprogrammet klubben hans er havnet i, spesielt etter at derbyet mot Liverpool ble flyttet til et lite egnet tidspunkt for Everton. Likevel klarte de blå å vinne 2-0 i Swansea i helgen, og viste med det at de har et høyt maksnivå og en tropp som kan prestere i hektiske perioder. Vi tror Moyes satser alt på å vinne kveldens omkamp mot Sunderland. Det dreier seg om en plass i semifinalene, og vi vet Everton setter dette høyt. Borteseier til 2,75 er fin betaling og verdt noen kroner som et singelspill.

Dagens avslag
13. APOEL FC Nicosia - Real Madrid B 1,20
Du verden så mye APOEL har fått vist i Champions League denne sesongen. Gang på gang har de overrasket mot antatt sterkere motstand, men når de møter Real Madrid i kvartfinalen er det dessverre over og ut. Likevel er dette bare kamp 1 av 2, og kypriotenes sjanse til å sjokkere en siste gang ligger her, på hjemmebane i kveld. Real Madrid kan fint reise herfra med 0-0, 1-1 eller 2-2 i bagasjen, det er ikke noe problem foran returkampen. Sannsynligvis vinner Real, men 1,20 er fryktelig lavt på et lag som har returkamp på hjemmebane i bakhånd. Det er tross alt mer enn bare flaks som har tatt APOEL til kvartfinale i Champions League.

Dagens spill
Det blir to spill fra oss i dag. Vi ser på Chelsea som en klar kandidat til å få til noe borte mot Benfica, og vi starter kvelden med å se nærmere på storkampen på Estadio da Luz. Det er også flere engelske godbiter på programmet, og vi har satt sammen en dobbel til saftige 4,90 i odds.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

10. Benfica - Chelsea
Champions League, kvartfinale, kamp 1 av 2.

Benfica tapte 2-3 i St. Petersburg for Zenit, men vant 2-0 hjemme og det holdt lenge. Det var forventet at Benfica skulle avansere på hjemmebane med et såpass brukbart utgangspunkt, og de skuffet ikke, selv om det tok litt tid å senke russerne. I gruppespillet hadde Benfica 1-2-0 etter 1-0-seier over Otelul Galati og 1-1 mot både Basel og Manchester United. I portugisisk serie ble det bare 0-0 borte mot Olhanense i helgen, der Benfica avsluttet med ti mann på banen, men før det var formen meget god. Kveldens kamp har nok ligget i bakhodet på Benfica-spillerne en liten stund nå.

Garay (f) ser ut til å miste kampen, ellers få eller ingen fravær hos hjemmelaget.

Det var lite som tydet på at Chelsea skulle nå kvartfinale da de tapte 1-3 i Napoli. Men med ny manager på plass ble det 4-1 etter ekstraomganger i returoppgjøret, og Chelsea har utvilsomt fått et oppsving under Roberto di Matteos ledelse. Forleden var til og med Torres å se på scoringslisten, da Leicester ble slått 5-2 i FA-Cupen. Siden har det blitt tap 1-2 for Manchester City og 0-0 mot Tottenham i Premier League, uten at det får oss til å avskrive Chelseas formtopp. I gruppespillet i CL spilte Chelsea 1-1 borte mot både Valencia og Genk. De tapte i Leverkusen, men da var de allerede klare for neste runde.

Chelsea har skadefri tropp. Det var usikkerhet rundt Ivanovic, men han er med til Lisboa.

Chelsea ser sterkere ut nå enn da CL-sesongen startet. Bortekamp mot Benfica skal være noe av det vanskeligste et fotballag kan prøve seg på, men slik det ser ut nå tror vi Chelsea er kapable til å kopiere Basels og Uniteds 1-1-prestasjoner på Estadio da Luz. 1-1 vil være et utmerket resultat for Chelsea før returen, og sjansen for uavgjort mener vi øker en god del når det spilles returkamp og bortemålsregelen gjelder. Uavgjort til 2,95 spilles som singel, innsats 100 kroner. Spillefrist klokken 20.40.

10. Benfica - Chelsea 2,25 2,95 2,75

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere