RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gode nyheter for Hareide

GLEDELIG MELDING: Åge Hareide ser ut til å beholde en av sine viktigste spillere før oppstarten på den første sesongen som Malmö-trener.
GLEDELIG MELDING: Åge Hareide ser ut til å beholde en av sine viktigste spillere før oppstarten på den første sesongen som Malmö-trener. Foto: Stig-Åke Jønsson
Sist oppdatert:
- Kjærligheten til klubben veide tyngst, sier spissprofil.

Den nyansatte Malmö-treneren Åge Hareide kan glede seg over å kunne beholde angriperen Magnus Eriksson (23).

Den svenske mesterklubben sa nylig ja til å selge profilen Eriksson til russiske Rubin Kazan for drøyt 17,5 millioner norske kroner.

Hareide slo fast at Malmö måtte på jakt etter en fullgod erstatter om overgangen ble fullført. Men nå slipper Norges tidligere landslagssjef å tenke mer på akkurat det.

Magnus Eriksson, som nylig debuterte på Sveriges landslag, har bestemt seg for å bli i klubben og byen han er glad i.

- Alt gikk veldig fort og jeg ble lokket av spill i den russiske ligaen. Men da alt sank inn kjentes det mer riktig å bli værende, sier Eriksson i en uttalelse på Malmö FFs nettsted

Videre sier 23-åringen at han er takknemlig for at klubben ønsket å gi ham muligheten i Rubin Kazan, men at et klubbskifte aldri føltes helt riktig.

- Dette er 100 prosent min egen beslutning der kjærlighten til Malmö veide tyngst, tilføyer han.

Eriksson scoret 11 mål og sto for 14 målgivende pasninger i Malmös gullsesong i fjor. Angriperen kom til mesterklubben fra ligarivalen Åtvidaberg, der han også scoret elleve ganger i 2012-sesongen.

Åge Hareide står overfor sin første sesong som Malmö-trener. Han tok over jobben etter gulltrener Rikard Norling, som denne sesongen blir å finne i Tippeligaen som trener for Brann. 


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere