RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gode nyheter for Tottenham

Foto: Jamie McDonald / Getty / All Over Press
Christian Eriksens skade ikke alvorlig.

Christian Eriksen får bare et kort skadeopphold som følge av smellen han pådro seg i Danmarks landskamp mot Norge sist fredag.

Tottenham-spilleren var gjennom en grundig undersøkelse tirsdag, og det ble klart at han bare har forstuet sin høyre ankel. Etter den foreløpige undersøkelsen i Herning var det frykt for at et leddbånd var revet av.

Eriksen måtte hjelpes av banen etter at han ble felt av Vegard Forren i slutten av første omgang. Forren ble ikke populær i Danmark etter den duellen og ble av storavisen Ekstra Bladet omtalt som «tung», «sløv» og «treg».

Danmarks landslagssjef Morten Olsen uttalte at Eriksen trolig ville bli borte fra fotballbanen en måneds tid, men så sent som tirsdag meldte engelske Daily Mail at skaden kunne koste 21-åringen tre måneder.

MR-undersøkelsen viste at leddbåndene i ankelen er intakte, og Tottenham meldte på Twitter at skadepausen derfor blir kortere enn ventet.

Tottenhams kamper mot Manchester City og Manchester United kommer likevel trolig for tidlig for dansken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere