RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Godset fortsatt hete

Foto: Terje Bendiksby/Scanpix
Sist oppdatert:
Fjorårets cupmester fikk en oppskriftsmessig start på Tippeliga-sesongen.

STRØMSGODSET - SOGNDAL 2-1:

Strømsgodsets unge mannskap fikk en svært positiv start på årets Tippeliga da nyopprykkede Sogndal ble slått på Marienlyst søndag kveld.

Ola Kamara sendte vertene i føringen etter 32 minutt, mens Fredrik Nordkvelle la på til 2-0 i andre omgang. Ole Jørgen Halvorsen scoret for gjestene.

Kamara åpnet kontoen
Det var stort sett Drammens-laget som hadde ballen i løpet av de første 45 minuttene av oppgjøret, og det var derfor ikke ufortjent da Kamara fikset ledelse.

Fjorårskometen Lars Christopher Vilsvik la inn fra kanten og inne foran mål stupte den tidligere Stabæk-spissen inn sitt første mål for sesongen bak Joe Bendik i Sogndal-buret.

Det var også Ronny Deilas menn som hadde stått for de største farlighetene i løpet av de første 45 minuttene, og Kamara, Vilsvik og Mohammed Keita hadde alle fått gode sjanser.

Da kampens pipeblåser satte fløyta til munnen for å erklære pause hadde imidlertid kun en ball funnet veien inn i nettet til gutta fra saftbygda.

Andre omgang var likevel svært ung da Bendik i buret måtte kapitulere for andre gang denne søndagen kvelden.

Nordkvelle doblet
Publikum hadde nemlig så vidt rukket å sette seg før veteran Øyvin Storflo bestemte seg for å glede de fremmøtte med innleggsfoten.

Ballen fant hodet til Fredrik Nordkvelle, en mann mange trodde skulle forsvinne til Rosenborg i vinter, og midtbanemannen headet inn Godsets andre scoring.

Vertene så ut til å ha god kontroll lenge, men mot slutten så sovet det en smule. Det gjorde gjestene sitt beste for å utnytte.

I det 87. minutt vippet Per Egil Flo ballen opp i hånden på en Godset-forsvarer inne i feltet og Tom Henning Øvrebø gjorde som så mange ganger før, blåste straffe.

Fra krittmerket var Ole Jørgen Halvorsen sikker og satte ballen til høyre for Adam Larsen Kwarasey. Saftbygdingene hadde redusert.

Nærmere kom imidlertid aldri Harald Aabrekks menn og dermed var det hjemmelaget som innkasserte poengene.

Bli med på Nettavisens tabellkonkurranse under, og vinn fotballreise til 6000 kroner fra http://www.travel2football.com/:

Du får 1 poeng for hver plass du er unna til slutt i året. Den som har minst poeng vinner til slutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere