*Nettavisen* Sport.

Godset jakter Viking-ess

Foto: Reuters/Scanpix

Strømsgodset-trener Ronny Deila vil hente Allan Gaarde til Drammen.

11.11.08 11:19

Vikings Allan Gaarde skal være misfornøyd med tilværelsen i Stavanger. Midtbanemannen måtte tåle mye benkesliting mot slutten av denne sesongen, og skal være lite tilfreds med trener Uwe Rösler.

- Kjent med interessen
Danskens kontrakt med siddisene går ut først etter neste sesong, men ifølge Stavanger Aftenblad har Strømsgodset allerede meldt sin interesse for Gaarde.

Godset-trener Ronny Deila mener at 33-åringen passer perfekt inn klubbens 4-3-3-formasjon, og håper derfor å sikre seg spilleren foran neste sesong.

- Jeg er kjent med interessen fra Godset. Det er jo smigrende, men jeg har gitt beskjed om at jeg skal ha ferie de neste ukene. Så får vi se når jeg er tilbake, sier Gaarde.

- Mye er opp til ham selv
I forrige uke møtte dansken med Viking-ledelsen for å diskutere framtiden. Klubbens sportsdirektør, Egil Østenstad, innrømmer at Gaardes situasjon er annerledes nå enn tidligere.

- I utgangspunktet er ikke Gaarde til salgs. Han har vært fantastisk for Viking. Veldig mye er opp til ham selv når det gjelder å komme tilbake, sier Østenstad.

Gaarde kom til Viking fra den danske klubben AaB i 2005. Da han var ny i stavangerklubben spilte han blant andre sammen med nettopp Godset-trener Deila.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.