Godset-juvel mister resten av sesongen

SLUTT FOR I ÅR: Martin Røninng Ovenstad (til venstre) spiller ikke mer tippeligafotball i 2014. Her i duell med Sogndals Ørjan Hopen.

SLUTT FOR I ÅR: Martin Røninng Ovenstad (til venstre) spiller ikke mer tippeligafotball i 2014. Her i duell med Sogndals Ørjan Hopen. Foto: Alf Vidar Snæland (NTB scanpix)

En erstatter er allerede på plass i Drammen.

Strømsgodsets Martin Rønning Ovenstad (20) mister resten av eliteseriesesongen på grunn av sykdom. Det bekrefter Strømsgodset-ledelsen til Drammens Tidende.

Midtbanespilleren, som er født i 1994, har vært tilnærmet fast i Strømsgodsets startellever denne sesongen. Han noterte seg også for en scoring i cupkampen mot Tromsdalen i starten av juni.

- Man skal ha all mulig respekt for kyssesyken. Derfor ligger dette an til en langtidssak. Vi snakker om måneder, sier klubblege Erik Dag Knudsen til Drammens Tidende.

- Jeg skal bare ta det helt rolig til jeg er frisk - og enda litt til. Det er skikkelig kjipt at dette skjedde nå. Verst tenkelig tidspunkt med mesterliga og mange spennende og viktige kamper, sier Ovenstad.

Nielsen: - Utrolig synd
Også trener David Nielsen vil nå forberede seg på en høstsesong uten 20-åringen tilgjengelig i stallen.

- Det er utrolig synd for Martin. Han har hatt en fantastisk utvikling og en fantastisk sesong. Men nå må andre tre inn, sier Nielsen til avisen.

Strømsgodset har også Kim André Madsen (prolaps) og Jørgen Horn (strekk) ute med skade. Drammenserne møter Vålerenga hjemme på Marienlyst lørdag kveld.

Ny danske inn
21-åringen Bassel Jradi er samtidig klar for Strømsgodset. Han skal presenteres under lørdagens eliteseriekamp mot Vålerenga.

Det er Drammens Tidende som skriver at dansken har skrevet under på en treårskontrakt. Jradi, som har spilt for flere aldersbestemte landslag i Danmark, kommer fra danske Nordsjælland.

- Han er en meget god spiller. Han er en typisk nummer ti (offensiv midtbane), men kan også spille på begge kanter og spissplass, sier Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo til avisen.

Strømsgodset-fansen skal få se dansken for første gang under lørdagens eliteserieoppgjør i Drammen mot Vålerenga. Der skal 21-åringen presenteres.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.