RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TAPTE POENG: Strømsgodset og Martin Ødegaard måtte skuffet innse at de tapte viktige poeng i bronsekampen mot Sarpsborg søndag ettermiddag.
TAPTE POENG: Strømsgodset og Martin Ødegaard måtte skuffet innse at de tapte viktige poeng i bronsekampen mot Sarpsborg søndag ettermiddag. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Godset med gavepakke til Rosenborg

Sist oppdatert:
Fjorårets seriemester tapte poeng mot Sarpsborg 08.

SARPSBORG 08 - STRØMSGODSET 0-0:

Strømsgodset trengte tre poeng for å henge med i bronsekampen da de møtte middelhavsfarer Sarpsborg 08 på kunstgresset på Sarpsborg Stadion.

Men selv om det var store sjanser til begge lag endte det målløst i Østfold.

Dermed har Strømsgodset fått en luke opp til Rosenborg som innehar bronseplassen i Tippeligaen.

- Med tanke på 4.-plassen var dette poenget viktig, og jeg er godt fornøyd med denne kampen mot et av ligaens beste hjemmelag. Det var også bra å holde nullen. Vi kunne fort ha sluppet inn et mål mot slutten der, sier Godset-trener David Nielsen til C More.

Fjerdeplassen i Tippeligaen gir europaligakvalifisering kommende sesong.

Målløs førsteomgang
Kampens første store målsjanse kom til gjestene fra Drammen da Gustav Wikheim headet ballen ned til Marvin Ogunjumi. Spissen sendte imidlertid ballen over tverrliggeren fra kloss hold.

Deretter var det vertene som kom til de største sjansene. Zajic ble også snytt for en stor målsjanse da dommer Ola Hobber Nilsen ikke ga Sarpsborg 08-spilleren fordel etter at lagkamerat Alejandro Castro ble lagt i bakken.

Store sjanser
Den andre omgangen var knapt i gang da Martin Ødegaard sendte Ogunjimi nydelig igjennom med hjemmelagets sisteskanse, men Gudmund Kongshavn vartet opp med en kanonredning.

Ogunjimi hadde flere muligheter til å lure ballen inn mellom målstengene til vertene, det samme hadde Ødegaard.

Castro og Kristoffer Tokstad sørget for at hjemmelaget også var nære scoringer i den andre omgangen, men spilleren fra Costa Rica klarte ikke å lure ballen inn i nettmaskene til fjorårets seriemester.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere