RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iver Fossum kan være på vei til Hannover 96.
Iver Fossum kan være på vei til Hannover 96. Foto: Paul Weaver (NA Bilder)

Godset om Fossum-bud: - Fortsatt i tenkeboksen

Sist oppdatert:
Fortsatt ikke enig med Hannover.

Sportslig leder i Strømsgodset, Jostein Flo, forteller til Nettavisen tirsdag at klubben fortsatt er i tenkeboksen når det gjelder budet de har mottatt fra tyske Hannover 96 på Iver Fossum.

I TENKEBOKSEN: Jostein Flo forteller at Strømsgodset fortsatt ikke er enige med Hannover 96 om en overgang for talentet Iver Fossum.

- Vi er ikke enig med Hannover om noen ting, sier Flo til Nettavisen.

Ifølge Drammens Tidende skal det være snakk om et tosifret millionbeløp Bundesliga-klubben har kommet med.

- Vil bruke tid

Strømsgodset har også mottatt et bud fra belgiske Gent på Gustav Wikheim. Det at flere av de sentrale spillerne til Godset kan være på vei bort skaper utfordringer for klubben.

- Vi har fått et bud, men det har ikke blitt noen enighet. Vi har attraktive spillere og vi kommer til å bruke litt tid på å kartlegge situasjonen, forteller Godset-lederen.

Trolig vil klubben fortsatt bruke et par dager til før de kommer frem til noen beslutning med tanke på budene som har kommet inn.

Iver Fossum hadde en strålende sesong i årets Tippeliga, og det kommer ikke som noen overraskelse at utenlandske klubber er interessert i å hente ham.

Håper å ta steget

Selv fortalte han Nettavisen forrige måned at han håper å ta steget til en større klubb «innen et par år, i hvert fall».

- Skal jeg bytte klubb, blir det til utlandet. Godset er et topplag, så det er ikke vits å bytte til en annen norsk klubb, sier han.

Nettavisen kåret Iver Fossum til årets unge spiller i Tippeligaen. Les intervjuet med Godset-talentet her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere