RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Godset-talent til Italia

Foto: Kyrre Lien/SCANPIX
Sist oppdatert:
Skal prøvespille for Parma.

Strømsgodsets stortalent Mohammed Keita (18) drar søndag til Italia for å prøvespille for Serie B-klubben Parma, melder Drammens Tidende.

Sportssjef Jostein Flo i drammensklubben påpeker imidlertid ovenfor avisen at hensikten ikke er å selge spilleren, men at Keita skal få verdifull erfaring.

-Talent utenom det vanlige
- Vi ser for oss at Keita blir proff en gang i fremtiden, men han skal begeistre drammenserne noen år til som SIF-spiller. Keita er et talent helt utenom det vanlige, sier Flo.

Strømsgodset har lite midler tilgjengelige for kjøp av nye spillere før årets sesong, men dette hindrer ikke Godset-ledelsen å holde på unggutten, som imponerte med tre mål mot Pors i fjorårets cupkamp.

- Vi ønsker ikke selge ham for å bruke pengene til å hente inn tre nye. Det er mye bedre å ha én god spiller enn tre middels, mener Flo.

- Men det kan jo faktisk komme et bud hvis Keita imponerer i Parma?

- Ja, men intensjonen er ikke å selge.

Dyr prislapp
Ifølge Drammens Tidende må den italienske storklubben ut med mellom fem og ti millioner for at Strømsgodset skal skifte mening. Men sportssjefen mener dette er en urealistisk problemstilling.

- Det er hypotetisk å tenke sånn. Det viktigste med dette prøvespillet er at han får erfaring. Det skal mye til for at Keita forsvinner fra SIF, sier Flo, som tror 18-åringen kan bli en publikumshit.

- Keita er en typisk publikumsspiller, og han kommer til å begeistre SIF-fansen like mye som teknikere som Storskogen og Johnsen gjorde i sin tid, fastslår han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere