Goodson god da Brasil imponerte

Foto: Bill Kostroun (Ap)

Start-stopperen tettet igjen USAs forsvar.

USA - BRASIL 0-2:

Brasils stilte med et lag ribbet for VM-spillere da USA ble slått 2-0 i natt, under ledelse av den nye treneren Mano Menezes. Bare Dani Alves, Ramires, Thiago Silva og Robinho var igjen fra tidligere trener Dungas VM-tropp.

Stortalentet Neymar (18) ga Brasil ledelsen etter en halvtime av sin landslagsdebut, og Aelxandre Pato doblet ledelsen like før pause på New Meadowlands Stadium i New Jersey.

- Det var ikke bare resultatet som var viktig for oss, men måten vi spilte på og skapte muligheter mot en vanskelig motstander, sa Menezes.

Starts Clarence Goodson fikk spille en halv time i andre omgang. Da slapp Brasil mindre til og Goodson blir belønnet med skryt.

«Misset aldri en mulighet til å få ballen unna faresonen, og gjorde aldri noe for komplisert. En solid halvtimes arbeid etter å ha erstattet (Carlos) Bocanegra», skriver CNNSI om Goodson i sin vurdering av de amerikanske spillerne, og belønner ham med karakteren 6 på en skala fra 1-10. Bare en amerikaner, reservekeeper Grad Guzan fikk bedre karakter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.