RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Goodson nærmer seg Brøndby

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)
Sist oppdatert:
Start-spilleren Clarence Goodson har vært på legesjekk hos den danske Superligaklubben.

ANB: Det har lenge vært spekulert i hvilken klubb som blir Clarence Goodsons (28) nye arbeidsgiver. Ifølge danske Ekstra Bladet har midtstopperen nå vært på legesjekk hos Brøndby.

Ettertraktet

Den 193 høye midtstopperen har vært ønsket i både tysk og belgisk fotball i tillegg til danske OB. Nå tyder altså det meste på at landslagsstopperen fra USA havner i Brøndby.

28-åringen kom til Start i 2008 og var med i USAs tropp under sommerens fotball-VM.

Han har tidligere denne sesongen uttalt at han ønsker seg nye og større utfordringer. Dermed må nok Start se seg om etter en ny, solid midtstopper kommende sesong.

Nilssen ferdig i Start
Samtidig er det klart at Starts keeper Rune Nilssen (35) er ferdig som fotballspiller på toppnivå. IK Starts nettsider melder at 35-åringen går over i en sivil bankjobb etter sesongslutt.

Nilssen har vært i Start i hele 14 sesonger.

- Jeg er takknemlig for tiden i Start, men også for at denne muligheten har åpnet seg. Jeg ser virkelig fram til å begynne jobben i banken, sier keeperen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere