RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Götze sendte gave til hissig supporter

MEDFØLELSE: Bayern Münchens Mario Götze viste medfølelse med en frustrert Playstation-spiller.
MEDFØLELSE: Bayern Münchens Mario Götze viste medfølelse med en frustrert Playstation-spiller. Foto: Christof Stache (AFP)
Les det herlige Facebook-svaret her.

En frustrert Bayern München-supporter hadde neppe regnet med respons da han la inn en beskjed på klubbens Facebook-side. Det fikk han.

Bak det meget overraskende svaret sto ingen ringere enn stjernespiller Mario Götze, skriver danske Tipsbladet.

Bayern-supporter Mario Thissen hadde spilt TV-spillet FIFA, og var frustrert etter å ha tapt en avgjørende kamp på et brent straffespark i sluttminuttene. Straffetaker Mario Götze ble den store syndebukken.

I de frustrerende sekundene som fulgte kastet Bayern-supporteren håndkontrollen sin i veggen og måtte raskt innse at den gikk i stykker. Det fikk Thissen til å legge inn en beskrivelse av episoden på Bayern Münchens Facebook-profil. Der ba han klubben gjøre Götze oppmerksom på prisen det ville koste å erstatte den ødelagte kontrollen.

Til de flestes store overraskelse gikk det kun kort tid før følgende svar dukket opp:

– Hei Mario. Å brenne et straffespark etter 90 minutter er ekstremt irriterende. Alle ville blitt frustrert over det, så det forstår jeg godt. Jeg kan imidlertid ikke skjønne hvorfor du ikke satte Thomas Müller til å ta det.

Videre het det:

– Du kan ikke bare kaste kontrollen din, for det hjelper ikke så mye. Nå lager jeg en liten pakke til deg, og så lover jeg å score neste gang. De beste hilsener fra Mario Götze. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere