*Nettavisen* Sport.

Grahn hånes av lagkamerat

Foto: (foto: scanpix)

Tobias Grahn og hans angrepskollegaer i Malmö ble hånet av lagkaptein Patrik Andersson etter 0-0 mot Sundsvall. Saken har skapt oppstyr i Sverige.

08.07.04 11:57

Malmös lagkaptein Patrik Andersson var tydelig skuffet etter 0-0-kampen mot GIF Sundsvall onsdag kveld, og sa følgende til Canal Plus etter kampen:

- Jeg vet ikke hvordan vi skal klare å score. Det er dessverre ikke min jobb. Men kanskje vi kan vinne i Lotto, så vi kan få noen klassespillere hit.

Ekspertkommentator Glenn Hysén var blant de mange som reagerte.

- Fotball er et lagspill, er det ikke det? Han burde kunne formulere seg på en annen måte, spesielt ettersom han er lagkaptein. Det er en merkelig uttalelse fra en så bra mann, sier Hysén til Aftonbladet.

Den tidligere Vålerenga-spilleren Tobias Grahn er en av spillerne som skal bidra til å skape mål for Malmö. Grahn spiller i en offensiv midtbanerolle, men kan bli flyttet opp som spiss i neste match.

Klubben er i en akutt spisskrise, ettersom Niklas Skoog er utestengt i neste kamp, og Andreas Yngvesson er ute med skade i tre uker. Av rendyrkede spisser har Malmö faktisk bare to lærlinger igjen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.