RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Avram Grant
Avram Grant Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS / SCANPIX

Grant sparket

Sist oppdatert:
Sølv i Premier League og Mesterligaen var ikke nok.

Lørdag meldte at Chelsea at Avram Grant forlater kubben.

- Vi har hatt en stor sesong, men vi har veldig høye forventninger i Chelsea. Et par andreplasser er rett og slett ikke godt nok for oss. Chelsea er til for å vinne trofeer. Selv om sesongen var meget bra, er vi fortsatt skuffet, sier styreformann Bruce Buck til klubbens hjemmeside.

Israeleren førte blåtrøyene tilbake i kampen om Premier League-gullet, samt ledet Chelsea til Mesterliga-finale - alt etter at klubben kvittet seg med Jose Mourinho.

- Tok ringerunden
Likevel var Avram Grants dager i London talte allerede i går, skriver The Sun lørdag.

Ifølge avisen tok en følelsesladet Chelsea-boss fravel med egne spillere torsdag kveld og fredag morgen, og forventer å få sparken med det aller første.

Les også: Fergie slakter Real (video)

- Det har vært en ære å jobbe med dere, skal Grant ha sagt til laget. Etterpå skal han ha ringt rundt til de resterende spillerne og gitt dem samme beskjed.

Pinlig berørt
Ifølge The Sun ble klubbeier og Grant-kompis Roman Abramovitsj pinlig berørt over å tape på straffer i egen storstue hjemme i Moskva onsdag kveld. Sammen med fansens misnøye med Grants lederstil, skal det ha vært den siste dråpen i israelerens velfylte beger.

Se hva Grant sa etter finaletapet her (saken fortsetter under):

242648

Kan bli rik(ere)
Dermed ble det med åtte måneder i sjefsstolen for Grant, som aldri maktet å ta hjem en tittel. Forgjenger Mourinho hentet som kjent to to ligagull, to ligacupgull, samt en FA-cupseier i sin tid.

Klubben skal imidlertid være innstilt på en småpen sluttpakke for Grant, som kan vente seg i overkant av fem millioner pund - 50 millioner kroner - i sluttpakke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere