RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: ALBERTO MARTIN / EPA)

Gravesen slaktes i Spania

Sist oppdatert:
Thomas Gravesen får uvanlig hard medfart av spansk presse. - Send ham tilbake dit han kom fra, lyder den klare beskjeden.

Det er danskens innsats i lørdagens oppgjør mot Espanyol som har fått de spanske avisene til å ta frem krigsoverskriftene. Gravesen var kun på banen for Real Madrid før sidebytte. Men 45 minutter var mer enn nok til hisse på seg media.

- Han tråkket på og sparket til alle Espanyol-spillerne som var innenfor rekkevidde. Uten å tenke på om det gavnet hans defensive plikter, for han rundt og støtte inn i alle spillere som nærmet seg, skriver El Pais. Spanias største aviser konstaterer at det ikke hjalp at han fikk gult kort underveis.

- Det hadde motsatt effekt. Det gule kortet sprøytet bare mer aggressivitet inn i Gravesen. Et par minutter seinere laget han nok et frispark, og da dommeren blåste kastet han seg over ham som om det dreide seg om en fornærmelse på et vertshus.

Avisen mener å vite at trener Ramón López Caro tok ham av banen for unngå å få ham utvist.

- Jeg rettferdiggjør ikke mine beslutninger vedrørende enkeltspillere overfor pressen. Thomas spilte glimrende i første omgang, men jeg mente at det var til lagets beste å ta ham ut, sier Caro.

Heller ikke avisene El Mundo, AS og Marca har ifølge Ekstra Bladet all verden til overs for dansken.

- Gravesen var et kapittel for seg. Igjen overreagerte han. Igjen ble han skiftet ut i pausen. Trommen hans passer ikke til dette orkesteret, og han bør vende tilbake til landsbyorkesteret han kom fra, lyder den nådeløse dommen i El Mundo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere