RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gresskrise for Brann

Foto: Marit Hommedal/Scanpix
Råttent gress kan føre til at første hjemmekamp må bli flyttet.

Det nye gresset på Brann stadion ble rullet ut forrige uke. Og var et lite gledelig syn for Bergens-klubbens banemannskap. Deler av gresset var nemlig råttent, og klubben må nå ha tak i helt nytt gress.

- I utgangspunktet blir vi bare en uke forsinket. Det nye gresset er allerede bestilt. Det eneste som gjenstår, er å sjekke at transporten går i orden, sier stadionsjef Terje Reistad til NRK Hordaland.

Dersom gresset på Brann Stadion ikke er klart til første hjemmekamp 22. mars, kan Brann i teorien søke om å få flyttet kampen m til et annet anlegg i Bergen.

Og det mest realistiske alternativet er Varden Amfi i Fyllingsdalen, hjemmebanen til Løv-Ham og Fyllingen. Men der vil ikke Brann spille.

- Det ville vært umulig for oss å spille hjemmekamp på Varden. Årsaken er at vi har forpliktelser overfor våre kunder, alt fra partoutkortinnehavere til de som har losje- og restaurantplass. Varden har ikke mulighet til å ta imot alle disse, så det er ikke tema engang, sier Reistad

Color Line stadion i Ålesund nevnes også som et alternativ.

Brann skal i utgangspunktet ta imot fjorårets seriemester Stabæk til kamp på Brann stadion 22. mars. Så gjenstår det å se om gressmatten blir klar.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere