FIFA bekreftet nylig de tre spillerne som er nominert til den prestisjefylte prisen «årets spiller» i 2018. Kåringen tar utgangspunkt i hvem som har prestert best i verden på klubb- og landslagnivå den foregående sesongen.

Spillerne som har muligheten til å vinne prisen, som blir utdelt 24. september, er Cristiano Ronaldo, Luka Modric og Mohamed Salah. De tre stjernene ble også nominert til «årets spiller» av UEFA tidligere i høst, hvor Luka Modric kom seirende ut.

Mange ble overrasket over at det ikke var noen franskmenn som ble nominert til å vinne «årets spiller», da Frankrike gikk til topps i VM, i sommer. En av de som har reagert på utelatelsen av en fransk spiller er en av Frankrikes største stjerner, Antoine Griezmann.

Les også: RBK om Bendtner-episode: - Han er svært nedbrutt

Uklart hvem han sikter til

- Det er en skam at ingen VM-vinnere har muligheten til å vinne «årets spiller», som FIFA deler ut, sa Griezmann i helgen, ifølge Marca.

- Jeg skjønner ikke hvilke kriterier de stiller, forsatte den franske angriperen om FIFAs avgjørelsen.

Om Griezmann sikter til at det han selv som burde bli nominert er uklart, da han ikke spesifiserer dette i intervjuet. Men han poengterer at Frankrike allerede har vunnet det viktigste i år.

- Vi har vunnet den viktigste tingen allerede denne sesongen, nemlig VM. Det er den beste prisen du kan vinne. Vi er glade til sinns selv om ingen av oss er nominert til kåringen, fortalte Griezmann.

Les også: Alle Premier League-overgangene sommeren 2018

Slo Nederland

Griezmann ble selv nominert til FIFA-prisen i 2016, men ble slått av vinneren, Cristiano Ronaldo og andremann, Lionel Messi.

Atletico Madrid-spilleren var på landslagssamling med Frankrike forrige uke og «les blues» spilte to kamper i Nations League. I den første kampen ble det poengdeling, da hverken motstanderen Tyskland, eller Frankrike maktet å score noen mål. I den andre kampen bestet Griezmann & co Nederland, 2-1.