RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TOK TRE POENG: Haugesund kunne juble for seier og tre poeng i bunnkampen mot Sandnes Ulf på Haugesund Stadion.
TOK TRE POENG: Haugesund kunne juble for seier og tre poeng i bunnkampen mot Sandnes Ulf på Haugesund Stadion. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)

Grindhaug: - Tror ikke på sikker plass

Sist oppdatert:
Haugesund tok tre viktige poeng i bunnoppgjøret.

HAUGESUND - SANDNES ULF 2-0:

Etter en målløs og sjansefattig førsteomgang tok vertene over kampbildet i Haugesund.

Joakim Våge Nilsen og Daniel Bamberg satte inn hvert sitt mål i den andre omgangen, og det var det som skilte Haugesund og Sandnes Ulf i bunnkampen søndag kveld.

- Tar ikke sikker plass
Til tross for seier og tre poeng tror ikke Haugesund-trener Jostein Grindhaug at laget hans klarer å sikre seg en sikker plass.

- Det er mest sannsynlig at det ender med kvalifisering eller nedrykk for oss, slo Grindhaug fast i et intervju med C More.

- Vi har fire tøffe kamper igjen. Men det er litt hipp som happ hvem vi tar poeng mot og hvem vi taper mot i år, sier Grindhaug.

Med tre poeng holdt vertene seg på trygg grunn på tabellen, mens ting har gått fra vondt til verre for tabelljumboen fra Sandnes.

- Ser vanskelig ut
Fire seriekamper gjenstår for Sandes Ulf denne sesongen, og de har ni poeng opp til trygg plass. De har seks poeng opp til Sogndal på kvalifiseringsplassen, mens de har fem poeng opp til Brann. Sistnevnte har en kamp mindre spilt og kan gå forbi Sogndal med seier over Start søndag kveld.

- Vi er hakket dårligere enn Haugesund inne i begge 16-meterne i dag. Vi er fullt med til pause, og det vipper fram til 0-2. Men da var det kjørt, sa Nordlie til C More.

- Det ser vanskelig ut for oss. Vi må klamre oss til det lille håpet vi har om å klare kvalifisering, sa Nordlie.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere