Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grindhaug blir midlertidig hovedtrener i Haugesund

TAR OVER: Jostein Grindhaug er ny midlertidig hovedtrener i FK Haugesund.
TAR OVER: Jostein Grindhaug er ny midlertidig hovedtrener i FK Haugesund. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Ti år etter at han ble ansatt som hovedtrener i FKH, returnerer Jostein Grindhaug til samme post - denne gangen på midlertidig basis.

Det skriver klubben i en pressemelding tirsdag.

Grindhaug tar over hovedtreneransvaret på midlertidig basis etter at Eirik Horneland forsvant til Rosenborg etter en lang prosess der klubbene til slutt ble enige.

Klubben skriver at Grindhaug tar over i påvente av en ny permanent hovedtrener, og veteranen får med seg Sebastian Brydegaard (utviklingssjef), Espen Skistad (keepertrener), Harald Andreassen (fysisk trener), samt Ørjan Sørhus og Audun Svendsen (fysio) i trenerteamet.

Grindhaug tar over hovedtreneransvaret etter at Eirik Horneland omsider forsvant til Rosenborg.

Så sent som mandag ledet hovedtrener Horneland Haugesunds første trening for året, etter en uke med motstridende meldinger om hvor treneren og assistenten Karl Oskar Emberland skal tilbringe den nærmeste tiden.

Fredag innkalte nemlig Rosenborg til pressekonferanse der de ville presentere Horneland som ny hovedtrener i klubben, men pressekonferansen ble deretter avlyst.

For mens Horneland og Rosenborg mente at han hadde en måneds oppsigelsestid i sin FKH-kontrakt, og dermed kunne ta over som Rosenborg-trener 1. februar, mente Haugesund på sin side at de hadde terminert treårskontrakten som Horneland skrev under på i oktober - og at han dermed var bundet til klubben fram til 30. november 2019.

I helgen forsøkte de to partene å forhandle frem en løsning uten å lykkes, men sent mandag kveld kom nyheten om at striden var løst.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!