RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grindheim klar for Haugesund


KLAR FOR NY KLUBB: Christian Grindheim.
KLAR FOR NY KLUBB: Christian Grindheim. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Midtbaneveteranen returnerer til gamleklubben.

Det bekrefter Haugesund i en pressemelding torsdag.

34-åringen har skrevet under på en kontrakt som strekker seg to år fram i tid. Det er også en opsjon på at Grindheim kan gå inn i en trenerrolle i klubben etter endt kontrakt, fra og med 2020.

Veteranen ser frem til å trekke på seg Haugesund-trøya igjen.

- Klart det er spesielt å komme tilbake til Haugesund Stadion og denne klubben og timingen føles veldig riktig. Jeg hadde ikke kommet tilbake om det ikke var fordi jeg fortsatt var veldig sulten og opptatt av å vise at jeg holder nivået som fotballspiller, sier Grindheim.

- Gledelig

Han ser også fram imot å jobbe med trener Eirik Horneland.

- Ja, jeg kjenner Hornelands tanker om hvordan fotball bør spilles og deler mye av tankegodset omkring høyt press og beinhard jobbing.

Horneland sier han tror midtbanespilleren blir et viktig tilskudd i troppen den kommende sesongen.

- Meget gledelig at vi endelig klarer å hente Christian hjem. Han har vist i år at han fortsatt er en av Eliteseriens beste midtbanespillere og er en type som passer perfekt inn som referansespiller i vår unge tropp, sier han i pressemeldingen.

- En vei jeg kan tenke meg

Videre sier Grindheim at det frister å gå inn i en trenerrolle etter endt karriere på fotballbanen og at det er noe han har tenkt på.

- Jo eldre jeg har blitt jo sterkere har jeg vurdert en trenerkarriere. Det er absolutt en vei jeg kan tenke meg å gå i fremtiden, sier han.

Grindheim spilte fire sesonger for Haugesund etter at han fikk sin debut der i 2000 og gikk senere til Vålerenga i 2004.

I osloklubben ble han seriemester i 2005 og fikk sin debut for det norske landslaget det samme året. Etter den første perioden i Vålerenga spilte Grindheim for både Heerenveen og FC København, før han igjen returnerte til norsk fotball og Vålerenga i 2013.

Han har spilt 54 landskamper for Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere