RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grindheim og Rekdal har skværet opp


GJORT OPP: Kjetil Rekdal og Christian Grindheim skal ha lagt konflikten bak seg.
GJORT OPP: Kjetil Rekdal og Christian Grindheim skal ha lagt konflikten bak seg. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Kjetil Rekdal og kapteinen skal ha lagt konflikten bak seg.

Det var før helgen det ble kjent at Christian Grindheim ikke var med i Vålerengas tropp som skulle møte Strømsgodset på Marienlyst søndag.

En kamp Vålerenga for øvrig tapte 3-2.

Bakgrunnen for at Grindheim ble vraket av trener Kjetil Rekdal skal være at de to hadde et møte i forrige uke, der de ble enige om at det var best for alle parter at Grindheim, klubbens kaptein, ikke var med mot Godset.

Det hele har ført til en rekke spekulasjoner og presseoppslag, og flere har stusset over at Grindheim, som angivelig skal ha gått til Rekdal på vegne av spillergruppen, ble satt ut av laget som en følge av dette møtet.

Det skal ha vært intern misnøye med Rekdal i spillergruppen, etter en svak sesongstart i Tippeligaen.

- Med på laget

Da Rekdal møtte pressen etter tapet mot Strømsgodset søndag, gikk han imidlertid langt i å antyde at Grindheim ville være tilbake på laget til cupkampen mot Vidar onsdag denne uken.

- Jeg tipper Christian er tilbake onsdag. Det har vært planen hele veien og vi skal ta en prat mandag, sa Rekdal til Nettavisen etter kampslutt.

Mandag formiddag melder TV 2 at dette møtet nå er avholdt og at partene er enige om å legge stridsøksen til side. Resultatet av møtet er at Grindheim nå er tilbake i troppen og aktuell til cupmøtet med Vidar.

Investor Tor Olav Trøim sier følgende om mandagens møte til TV 2:

- Vi har hatt et bra møte. Gutta er motiverte. Når det er tøft står vi sammen, sier han til TV-kanalen.

-Hva skjer med Grindheim?

- Grindheim er med på laget igjen og motivert, bekrefter han.

Ifølge TV 2 skal det har vært hektisk møtevirksomhet på Valle mandag formiddag og det de omtaler som en preget spillergruppe kom ned fra kantinen rundt 10.30. Rekdal og Grindheim satt igjen og pratet lenger.

Etter en halvtime kom også de to ned trappen fra kantinen.

- Må gjøre bedre jobb

Rekdal bekrefter også til VIFs nettside at de nå har skværet opp.

- Både Christian og jeg føler et enormt ansvar. Han som kaptein, og jeg som trener, og vi har vært litt tøffe med hverandre. Vi har kommet frem til at vi må gjøre en bedre jobb i fellesskap, og da tror jeg at mange av utfordringene våre løser seg ganske fort. Vi skal stå samlet og begynne å ta mye poeng, sier Rekdal om den siste tids hendelser.

Kaptein Grindheim er enig med sjefen:

- Det har vært et veldig positivt møte, og det hadde vi egentlig sist også. Vi har begge evaluert hverandre, slik man skal gjøre når man er trener/kaptein. Praten mellom Kjetil og meg har alltid vært tøff, og det er slik det bør være, sier Grindheim til klubbens nettside.

Ekspertslakt

Under søndagens Fotball Xtra på TV 2 reagerte flere av ekspertene i panelet på måten Rekdal hadde håndert saken med Grindheim.

- Alle skjønner at det har skjedd noe her. Nå må Rekdal gå ut og si det som det er, i stedet for at vi skal sitte her å lure og spekulere. Kapteinen representerer spillergruppen i en samtale, og så bli han satt ut. Hallo! Det er håpløst og nå blir det uansett et leven uten like, sa Mini Jacobsen.

Han fikk støtte av kollega Steffen Iversen.

- Hadde jeg vært en del av spillergruppa, hadde jeg nektet å spille om en lagkompis ble behandlet på denne måten, sa Iversen.

Vålerenga ligger på 14.-plass på tabellen i Tippeligaen med 10 poeng etter 12 kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere