RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grindheim scoret igjen

Sist oppdatert:
Nordmannen satte inn sitt andre ligamål for sesongen.

DE GRAAFSCHAP - HEERENVEEN 3-2:

Det er ikke bare med landslaget Christian Grindheim nyter suksess, også for Heerenveen markerer midtbanekrigeren seg, og fredag tegnet han seg på scoringslisten.

Nordmannen sendte sin nederlandske klubb i føringen mot De Graafschap etter 23 minutters spill borte på De Vijverberg. Dette var den tidligere VIF-spillerens andre ligamål for sesongen.

Mål av henholdsvis vertenes Muslu Nalbantoglu i det 32. minutt og Rydell Poepon rett etter pause snudde imidlertid kampen, før Heerenveens Oussama Assaiadi på ny brakte balanse.

Det var likevel hjemmelaget og tidligere Ajax-spiller Rydell Poepon som skulle få det siste ordet. De Graafschap-spissen satte inn vinnermålet seks minutter før slutt, og fikset tre poeng.

Både Grindheim og Tarik Elyounoussi startet kampen for Heerenveen. Førstnevnte spilte hele oppgjøret, mens Elyounoussi ble byttet ut for svenske Viktor Elm i andre omgang.

Etter seks kamper av årets sesong står «norskeklubben» med 8 poeng og en målforskjell på 10-10. Dette holder til en foreløpig sjuendeplass på tabellen, som toppes av PSV og Ajax.

Runden fullføres i løpet av helgen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Følg oss på Twitter: @NettavisenSport

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere