RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Groningen vil låne Arsenal-talent

Sist oppdatert:
Erik Nevland kan få en Arsenal-spiller som lagkamerat i nederlandske Groningen. Klubben ønsker å låne den islandske stopperen Olafur-Ingi Skulason.

FC Groningen vil neste uke sende en delegasjon til Arsenal. Manager Hans Nijland og direktør Henk Veldmate reiser til England for å prøve å få med seg Olafur-Ingi Skulason tilbake til Nederland på en låneavtale, melder Sky Sports.

Groningen er på jakt etter en ny midtstopper etter at forsvarsspilleren Gijs Luirink pådro seg en alvorlig skade, og håper Arsenal vil gå med på å låne ut den lovende forsvarsspilleren Olafur-Ingi Skulason for å sikre ham førstelagsfotball.

21 år gamle Skulason kom til Arsenal forrige sommer, men har enda til gode å få tillit på førstelaget av manager Arsene Wenger.

Nevland i trening
Samtidig er Groningens norske spiss Erik Nevland på vei tilbake etter skade. Den tidligere Viking-spilleren skadet leddbåndet 28. november, men er nå tilbake raskere enn først antatt.

Nå tyder mye på at spissen rekker oppgjøret mot storklubben Ajax 19. desember.

- Det kjennes mye bedre ut. Onsdag i forrige uke begynte jeg å trene med ball, sier Nevland til Stavanger Aftenblad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere