RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grytebust ute med skade. Nå kan André Hansen gjøre comeback


RESERVE: André Hansen har sagt ja til å steppe inn om det blir flere keeperforfall til Nations League-kampene mot Slovenia og Bulgaria.
RESERVE: André Hansen har sagt ja til å steppe inn om det blir flere keeperforfall til Nations League-kampene mot Slovenia og Bulgaria. Foto: Ole Martin Wold (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Norges tredjekeeper kan ikke spille Nations League-kampene mot Slovenia og Bulgaria. Nå fungerer RBK-keeper André Hansen som hjemmeværende reserveløsning.

Det opplyste landslagssjefen på mandagens pressekonferanse på Storo. Dermed er det bare Rune Almenning Jarstein og Ørjan Nyland som er disponible på keeperplass.

- Sten er også blitt skadet. Vi har to målvakter, og kaller ikke inn noen nå, men vi har pratet med André. Dersom vi får flere problemer, er han på stand by, sa Lagerbäck på pressekonferansen.

Grytebust føyer seg dermed inn i rekken av forfall til de to kampene. Fra før er både Birger Meling, Kristoffer Ajer og Tore Reginiussen ute med skade, mens Håvard Nordtveit soner karantene.

Se opptak av pressekonferansen her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere