RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Brann-spiller Marcus Pedersen våknet av at tyver var i ferd med å raske med seg tingene hans tidlig fredag morgen. Det ble dermed en noe spesiell oppladning til kapmen samme kveld.
Brann-spiller Marcus Pedersen våknet av at tyver var i ferd med å raske med seg tingene hans tidlig fredag morgen. Det ble dermed en noe spesiell oppladning til kapmen samme kveld. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)

Grytidlig om morgenen kom tyver på døren til Marcus Pedersen. Da tok Brann-spissen opp jakten

Sist oppdatert:
- De løp, og da løp Pedersen etter.

Marcus Pedersen fikk en spesiell oppladning til fredagens kampmot Sarpsborg 08. I sekstiden om morgenen bråvåknet Brann-spissen i leiligheten sin i Bergen sentrum, skriver Bergensavisen.

- Heldigvis har vi en vakthund. Han er ikke så stor av vekst, men han er stor likevel. Så jeg våknet, forteller Pedersen til BA.

Det viste seg at tyver var i ferd med å stjele sakene hans som lå utenfor døren til leiligheten der Brann-spilleren bor med sin kjæreste.

- Vi har en skohylle og diverse ting der. Så jeg låste opp døren og skreik. De løp, og da løp Pedersen etter, sier Pedersen.

Han kom seg ned trappegangen, men så ingen tyver.

- Så da løp jeg opp igjen, og kledde på meg. Jeg tok en tur rundt i nabolaget, og der fant jeg tingene.

Glad han ikke traff tyvene
Pedersen forteller at han bor i toppetasjen i bygården. Tyvene har kommet seg inn hoveddøren, der man må ha nøkkel. Derfor tror Brann-spilleren at døren enten må ha stått åpen, eller at låsen hadde hengt seg opp på en eller annen måte. Det var ingen synlige tegn til innbrudd.

Han har anmeldt tyveriet, men har ikke hørt noe om gjerningsmennene er tatt.

- Jeg så ikke noe mer til tyvene, og det er jeg egentlig glad for. Det er ikke godt når folk kommer hjem til deg. Det er ekkelt, sier han, og synes samtidig tyvene slapp billig unna:

- Det var flaks at døren var låst og bikkjen ikke kom ut. Han heter Tyson – jeg trenger ikke si mer.

Tungt tap etterpå
- Det var en litt annerledes oppladning til kampen, men det gjorde ikke noe for mine prestasjoner på banen. Selv om det kanskje så slik ut, sier han med galgenhumor.

For 2-1-tapet mot Sarpsborg 08 fredag kveld var tung opplevelse.

- Jeg syns det var veldig tungt, ja. Det var en kamp vi hadde god kontroll på frem til de siste 20 minuttene, og jeg tenker selvsagt en del på den store sjansen jeg fikk like før de utlignet, slår han fast.

- Men det er fortsatt en sjanse for å berge plassen, minner Pedersen om.

Les flere saker fra Bergensavisen!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere