RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Guardiola: - Real Madrid er sterkere

Foto: Andres Kudacki (AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Barcelona-manageren mener Real Madrid har blitt et bedre lag.

I kveld er det duket for et av de største klubboppgjørene i fotballverden - Real Madrid tar imot Barcelona på Santiago Bernabéu.

Denne utgaven av «El Clasico» er kanskje mest viktig for Barcelona - i den grad man kan rangere viktighet i en slik kamp. Real Madrid leder nemlig serien med tre poeng, med én kamp mindre spilt.

Vinner de lørdagens kamp, samt hengekampen, vil «Los Blancos» være ni poeng foran erkerivalen, noe som er stor margin med tanke på hvor suverene de to lagene er i La Liga.

- Vi har mer på spill, og den som er bak på tabellen føler alltid mer press, innrømmer Barcelona-trener Josep Guardiola, ifølge BBC.

- Real har blitt sterkere
Pep Guardiola mener at Real Madrid har tatt steg siden forrige sesong.

- De er sterkere enn de var forrige sesong. De kjenner hverandre bedre, de har tilbrakt mer tid sammen og de vet hva treneren deres krever av dem, forklarer Barcelona-treneren.

Siden Guardiola tok over Barcelona, har laget en meget god statistikk mot Real Madrid. På elleve oppgjør har Barcelona sju seire, tre har endt uavgjort, mens Real Madrid har vunnet én kamp.

Følg Real Madrid-Barcelona i vårt LIVE-system fra klokken 22.00!

Pep Guardiola forteller hvordan Barcelona skal vinne kampen.

- Framfor alt må vi forsvare oss godt, være raske på overgangene og ta hensyn til faktorer som hvordan vi sprer ballen. Det vil ikke bli lett fordi de har en svært intens spillestil, uttaler Guardiola.

Mourinho droppet pressekonferansen
Mens Pep Guardiola roset motstanderen, unnlot José Mourinho å møte opp på pressekonferansen før kampen.

Han sendte i stedet sin assistent, Aitor Karanka, som svarte følgende da han ble spurt om hvorfor han stilte i sjefens plass:

- Jeg har gjort dette over tretti ganger og har allerede svart på det spørsmålet mange ganger, uttalte Karanka, ifølge Reuters.

Karanka gikk deretter over til å diskutere kampen.

- Det er ikke som alle andre kamper - den er annerledes. Men vi skal ikke forandre vår måte å jobbe på, uansett hva resultatet blir i morgen, sier assistenttreneren.

- Vi kunne ha ledet med fire, seks eller ni poeng og det ville ikke forandret våre prinsipper. Vi må gå etter de tre poengene på samme måte som vi alltid gjør, legger Karanka til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere