RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Guardiola forlenget med Barcelona

Foto: Albert Gea (Reuters)
Sist oppdatert:
Men det er slett ikke sikkert at suksessmanageren blir i lang tid.

Onsdag ble det klart at Josep «Pep» Guardiola forlenger kontrakten med Barcelona med ett år. Det melder klubben på sine egne nettsider.

Guardiolas kontrakt som manager for Barcelona utløp i utgangspunktet etter denne sesongen, men den nye avtalen betyr at den suksessrike manageren blir å finne på Camp Nou fram til og med juni 2012.

Under Guardiolas ledelse de siste to og et halvt årene, har Barcelona befestet posisjonen som verdens beste klubblag - og vunnet åtte av ti mulige titler med klubben.

- Suksessen er oppnådd ved å spille fotball med Guardiolas personlige avtrykk. Han er hyllet av alle og har slått flere individuelle og klubbrekorder, den siste av dem 79 seirer på hans første 100 kamper som trener, skriver klubben i pressemeldingen.

I årets sesong går Barcelona mot et nytt klubbmesterskap, med fem poeng ned til serietoer Real Madrid.

I Champions League ser det imidlertid verre ut, etter at klubben som kjent tapte 1-2 for Arsenal i første oppgjør i åttedelsfinalen.

Uansett er klubben garantert fornøyd med å ha 40-åringen ved roret også hele den neste sesongen.

Så spørs det om det er tilfeldig at Guardiolas kontrakt løper ut samtidig med Vicente del Bosques kontrakt med det spanske landslaget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere