RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FRYKTER SPARKEN: Josep Guardiola vet han må levere bedre resultater med Manchester City neste sesong.
FRYKTER SPARKEN: Josep Guardiola vet han må levere bedre resultater med Manchester City neste sesong. Foto: Martin Rickett (Pa Photos / NTB scanpix)

Guardiola om City-jobben: - Da får jeg sparken, uten tvil

Manchester City-sjefen vet han må levere bedre resultater med de lyseblå den komnmende sesongen.

Manchester City-manager Josep Guardiola har snart fullført sin første sesong i Premier League og det ender uten et eneste trofé.

Spanjolen har tidligere plukket med seg sølvtøy fra både spansk fotball og tysk fotball, men må vente på sitt første trofé i engelsk fotball.

Manchester City ser ut til å ende på enten tredjeplass eller fjerdeplass i ligaen og Guardiola vet han må levere bedre resultater neste sesong.

Hvis ikke, frykter han sparken for første gang i managerkarrieren.

- Slik min situasjon er, i en stor klubb, så får jeg sparken. Da er jeg ferdig, helt sikkert, uten tvil, sier Guardiola om situasjonen ifølge Mirror.

- I klubbene jeg har jobbet tidligere hadde ikke dette vært godt nok. Hvis du ikke vinner, så er det rett ut. Slik var det i både Bayern og Barcelona. Der er du nødt til å vinne og vinne med klar margin, sier treneren.

Guardiola har kun kontrakt ut neste sesong med City.

- I Barcelona og Bayern får du ingen ny sjanse. Her har jeg fått det og vi skal gjøre vårt beste for å vise oss den tilliten verdig, sier spanjolen.

- Neste sesong er jeg inne i mitt siste år og hvis det ikke går bra, kommer de garantert til å bytte manager, mener Guardiola.

Guardiola startet karrieren som manager for Barcelona i 2008 og har siden vunnet sølvtøy i alle sesonger der han har ledet et lag, fram til nå.

- Jeg har lagt presset på meg selv, ved å komme hit og bevise noe. Ved hjelp av en fantastisk klubb og fantastiske spillere kan jeg klare det.

- Jeg skal gjøre mitt beste sammen med klubben, spillerne, staben, styreformannen og sportsdirektøren. Etter det, om resultatene ikke er bra nok, og vi kun bli vurdert på det, kommer jeg til å få sparken og en ny manager kommer inn, spår den spanske manageren.

City møter West Bromwich hjemme på Etihad tirsdag kveld og kan da ta et langt steg mot å sikre seg tredjeplassen i Premier League.

Følg Nettavisen Sport på Snapchat!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere