RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Guardiola svarer Zlatan og Mourinho

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Barcelona-sjefen er mektig lei beskyldninger om dommerhjelp.

Tirsdagens oppgjør mellom Barcelona og AC Milan ble etterfulgt av massiv diskusjon om dommerens innsats.

Efter kampen var både AC Milan-trener Massimiliano Allegri og Zlatan Ibrahimovic ute og anklaget Barcelona for å ha mottatt dommerhjelp. Det er et tema Real Madrid-trener José Mourinho også ved flere anledninger har diskutert i pressen.

Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic la ingenting imellom i intervjuet som TV3 sendte etter kvartfinaletapet for Barcelona i Champions League.

- Vi kom opp i 1-1 og så får vi en straffe imot som jeg ikke forstår. Ballen er ikke i spill og han dømmer straffe. Det er merkelig og det forstyrrer kampen. Og i andre omgang skulle jeg hatt straffe, sier Zlatan Ibrahimovic.

- Forstår Mourinho
Han mener det nå er lettere å forstå hvorfor Real Madrid-manager José Mourinho til stadighet henger seg opp i dommeres prestasjoner etter kamper mot Barcelona.

- De trenger ikke dette. Vi snakker om verdens beste lag. Jeg forstår Mourinho bedre nå. Nå har jeg opplevd det selv og forstår Mourinho mer og mer. Så lenge det var 1-1, var vi med. Dessverre gikk det ikke veien. De er det beste laget, men de skal ikke få disse fordelene av dommerne. Absolutt ikke, sa Ibrahimovic.

Slår tilbake
Nå slår Barcelona-manager Pep Guardiola kraftig tilbake.

- Hvis herr Ibrahimovic eller Mourinho mener vi ikke fortjener avansementet, og at vi vinner på grunn av dommerne, vil jeg gjerne si til dem at vi er i semifinalen for femte gang på rad. Det betyr faktisk noe, sier Guardiola ifølge Sporten.dk.

Barcelona-sjefen mener dommerne gjorde rett som dømte to straffer tirsdag, og mener motstanderne bør slutte å sutre.

- Reprisene viser at det var straffespark i begge tilfeller. Når man holder i drakten innefor sekstenmeteren er det straffespark, det har jeg lært siden jeg var barn, sier Guardiola.

Nå møter de regjerende Champions League-mesterne enten Chelsea eller Benfica i semifinalen. Svaret får vi onsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere