RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Guffent tap for Strømsgodset


EUROPA-TAP. For Iver Fossum og Strømsgodset.
EUROPA-TAP. For Iver Fossum og Strømsgodset. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Veien til Europa League blir meget vanseklig for drammenserne.

HAJDUK SPLIT - STRØMSGODSET 2-0:

Strømsgodset har en jobb å gjøre om klubben skal ta seg videre til den siste av fire kvalifiseringsrunder til gruppespillet i Europa League.

Torsdag ble det nemlig tap for Hajduk Split fra Kroatia borte.

Det betyr at laget fra Drammen må snu det hele til sin fordel i returkampen som spilles på Marienlyst stadion om én uke.

Det var kroatene som hadde flest sjanser i første omgang, men Godset lå lavt og holdt unna. Til pause sto det fortsatt målløst i Split.

Gjestene hadde også en meget god sjanse etter ti minutter. Iver Fossum spilte til Flamur Kastrati og han fyrte av fra rundt 20 meter. I stolpen!"

Det skulle drøye hele 67 minutter før det ble nettsus i Kroatia. Andrija Balic fikk ballen etter en klarering fra Lars Vilsvik og knallet til. Volleyskuddet fra rundt 20 meters hold var perfekt og suste i nettet.

Ti minutter før slutt var Godset nær ved å utligne. Vilsvik slo et innlegg mot Thomas Sørum, men kroatene fikk ryddet unna i siste liten.

I stedet skulle kroatene legge på til 2-0 helt på tampen. To minutter på overtid satte Tomislav Kis spikeren i kisten til drammenserne.

Med et 2-0-tap borte i Kroatia, er det Hajduk som er i styringen før bortekampen i Drammen. Skulle Hajduk få et bortemål der, må Strømsgodset score hele fire ganger for å avansere videre.

Slik sett kan avansement blir tøft for Bjørn Petter Ingebrestens menn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere