RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
John Guidetti ble frustrert over at Ronny Deila ikke ga ham spilletid fordi svensken ikke ville signere for Celtic.
John Guidetti ble frustrert over at Ronny Deila ikke ga ham spilletid fordi svensken ikke ville signere for Celtic. Foto: Danny Lawson (Pa Photos)

Guidetti lot seg frustrere av Deila

- Klart det var frustrerende, sier svensken.

John Guidetti forteller til svenske Aftonbladet at han lot seg frustrere da Celtic-manager Ronny Deila valgte å plassere ham på benken i en rekke kamper i vår. 

Guidetti var denne sesongen på lån hos Celtic fra Manchester City og bidro med både scoringer og målgivende pasninger da han fikk sjansen for skottene. 

Frustrert
Men da det ble klart at 23-åringen ikke kom til å signere en permanent avtale med den skotske storklubben, valgte Deila ofte andre alternativer på topp.

- Han (Ronny Deila) sa tidlig at han kom til å prioritere andre spillere som ville være i klubben. De sa at de ikke kunne bruke meg og bygge meg opp, for så å la meg gå senere. De ville prioritere deres egne spillere og det må man akseptere, sier Guidetti til Aftonbladet.

- Det er klart at det var frustrerende. Han sa noe helt annet i media enn hva han sa til meg. Er man den beste målscoreren og tilretteleggeren med tanke på antall kamper, er det rart at man ikke får spille, forteller svensken. 

Kobles til Everton
For øyeblikket er 23-åringen klubbløs, men en rekke europeiske klubber skal være interessert i å signere svensken.

Den siste tiden har han blant annet vært koblet til Everton. Også tyrkiske Trabzonspor skal være interessert i å hente Guidetti.

Selv vil han ikke si noe om hvor han tror han kommer til å spille neste sesong.

- Det får du spørre min agent om. Jeg har ingen bekymringer om fremtiden, sier Guidetti.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere