*Nettavisen* Sport.

Gulbrandsen solgt til Molde

Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix

Lillestrøm bekrefter salget.

15.07.13 15:17

Mandag bekrefter Lillestrøm på egne hjemmesider at de har solgt Fredrik Gulbrandsen til Molde.

LSK ønsket i utgangspunktet å fornye avtalen med 20-åringen, men klarte ikke å bli enig med spilleren. Derfor velger de nå å selge ham til Ole Gunnar Solskjærs Molde.

- Vi har lenge forsøkt å få Fredrik Gulbrandsen på en ny kontrakt, men har ikke lykkes. Dette er ingen god dag for LSK, når vi nå mister en av våre lokale gutter. Vi har satset på han over lengre tid. Vi ønsket å ha med Gulbrandsen på både kort og lang sikt. Det har vi ikke fått til. Derfor selger vi han til Molde, sier Torgeir Bjarmann til LSK.no.

- Vemodig
Nå ønsker de ham lykke til videre i karrieren.

- Vi ønsker han lykke til i Molde, samtidig er det viktig for oss å presisere at vi ikke ønsket å selge til en konkurrerende klubb. I dette tilfellet måtte vi likevel svelge den kamelen for å få noe igjen.

Gulbrandsen sier selv at han kommer til å savne Lillestrøm.

- Det er vemodig å forlate LSK. Jeg kommer til å savne klubben, og takker for alle de fantastiske årene jeg har hatt på Åråsen. Jeg har spilt fem år på a-laget og kommer til å savne alle de fantastiske menenskene i og rundt klubben. LSK vil alltid være der i hjertet mitt, sier Fredrik Gulbransen til LSK.no.

Har sansen for Solskjær
Nå ser han derimot fram til å spille for Ole Gunnar Solskjær.

- Jeg føler jeg trengte et miljøskifte for å komme meg opp på det nivået jeg veit jeg har inne. Jeg har veldig sansen for Ole Gunnar Solskjær og det han har gjort i Molde. Jeg tror han kan hjelpe meg med å utvikle meg enda mer, forklarer 20-åringen.

Gulbrandsen blir Solskjærs femte kjøp denne sommeren. Tidligere har Molde hentet Per Egil Flo, Mats Møller Dæhli, Vegard Forren og Tommy Høiland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.