*Nettavisen* Sport.

Gulldrømmen over for Chelsea

Foto: Pa Photos/Scanpix

De blå klarte ikke å vinne mot Stoke, og er elleve poeng bak Manchester United

02.04.11 19:23

STOKE - CHELSEA 1-1:

I en svært underholdende fotballkamp delte Stoke og Chelsea poengene. Det har vært snakk om at Chelsea kan blande seg inn i gullkampen hvis laget presterer perfekt i sesongavslutningen, men nå ser det unektelig tungt ut.

Ett poeng gjør at laget er hele elleve poeng bak Manchester United - riktignok med en kamp mindre spilt. Manager Carlo Ancelotti var likevel ikke altfor skuffet etter kampen.

- Vi gjorde vårt beste. Det var et god resultat fordi Stoke hadde sine sjanser. De kunne vunnet og vi kunne vunnet, uttalte italieneren, ifølge BBC. Han innser at det nå blir vanskelig å blande seg inn i gullkampen.

- Avstanden til Manchester United var ikke lett før kampen, og nå er den enda mer vanskelig. Men vi må ta en kamp av gangen, forklarte Ancelotti.

Kjempescoring av Walters
Chelsea fikk en verst tenkelig start. Etter sju minutter scoret Jonathan Walters et fantastisk mål. Walters startet løpet på midtbanen da han vant ballen foran David Luiz. Deretter avanserte han fram til 16-meteren der han fintet elegant bort Michael Essien, før han banket ballen nede i nærmeste hjørne.

Chelsea tok deretter over kampen. De hadde ballen mest, men fikk ikke uttelling før Drogba og Anelka viste at avgjørelsen om å benke Fernando Torres kanskje ikke var så gal.

Nicolas Anelka fant Drogba med en god ball i det 33. minutt. Ivorianeren timet løpet sitt perfekt, og headet ballen nydelig bak keeper Asmir Begovic. Dermed sto det 1-1 til pause.

- Riktig med uavgjort
Andreomgangen startet friskt med en mulighet til hvert av lagene. Etter 60 minutter kom Fernando Torres innpå. Han kom til en avslutning med en gang, men forsvant deretter fra kampen.

Det var faktisk Stoke som skapte de største sjansene etter hvert som omgangen skred fram. Chelsea kom ikke til noen sjanser, men fikk satt inn et visst press de siste ti minuttene.

I slutt minuttene hadde Stoke noen gigantiske muligheter til å sikre seg seieren, men klarte det ikke. Dermed endte kampen 1-1, men det kunne like gjerne stått 3-3.

- Vi hadde en fin reaksjon etter å ha sluppet inn et mål, og et uavgjortresultat var riktig, sa Carlo Ancelotti etter kampen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.