*Nettavisen* Sport.

Gullet glipper for Godset?

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Godset er på poengjakt for å holde gulldrømmen i live, men med svak borteform tror vi drammenserne får det tøft mot hardføre Sogndal på Fosshaugane.

27.09.13 11:24

Sportspills meny fredag:
V5 Solvalla: Nettavisen jager robotpenger
V75 lørdag: Håkon, Espen og Kurt jager jackpoten
Hockey-Pelle: - Har vunnet skuddstatistikken i samtlige matcher

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra Tippeligaen, norsk 3.divisjon, engelsk Championship, tysk Bundesliga, fransk Ligue 2, Superettan, dansk Superliga og irsk Premier Divison.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
22. Huddersfield – Blackpool B 2.90

Championship. Det var forventet å bli et målrikt oppgjør når serienes to toppscorere - Blackburns Jordan Rhodes og Huddersfields James Vaughan - møttes på Ewood Park forrige helg, men begge ble pakket godt inn og kampen endte målløst. Det var lagets andre 0-0 kamp på de tre siste og Huddersfield innehar niendeplassen med 3-2-2 totalt. Tapt borte mot Barnsley og Nottingham Forest, men på John Smith Stadium er laget ubeseiret med 2-2-0. Vant forrige hjemmekamp mot Charlton og har også holdt QPR til 1-1. Er ute av ligacupen etter 0-1-tapet borte mot Hull på tirsdag, men manager Mark Robins stilte med en reservepreget førsteellever. Joel Lynch er usikker til dagens kamp, ellers har Robins ingen andre skadebekymringer.

Blackpool har fått en god start på sesongen med 5-2-1 totalt og en foreløpig fjerdeplass. Var nære ved å gå på sitt andre tap på rad når Leicester kom besøk forrige helg, men ‘Pool leverte en sterk sluttspurt og Thomas Ince reddet ett poeng med sin sene utligning. Hadde ikke like bra uttelling i runden før borte mot Millwall; Ince sendte Blackpool i ledelsen, men vertene kom sterkt tilbake og vant 3-1. Står med 2-1-1 på fremmed gress, hvor de har slått Bournemouth og Doncaster, mens oppgjøret i Middlesbrough endte 1-1. Forsvarspilleren Bob Harris blir å finne på sidelinjen de neste månedene med en skulderskade. Neal Bishop gikk glipp av Leicester-kampen grunnet sykdom, men er tilbake og klar for spill.

Huddersfield viser seg stødige på John Smith Stadium, men vi har mest tro på gjestene. Blackpool har med unntak av Millwall-kampen prestert jevnt over meget godt og borteseieren skal være innen rekkevidde. 2.90 på Blackpool stikker av med alle tre er dagens langskudd.

Dagens avslag
5. Sogndal – Strømsgodset

Etter en habil vårsesong har poengfangsten til Sogndal snevret inn, og 0-2-tapet mot Start sist var deres tredje strake nederlag. Ligger på 11.plass med 7-8-9 totalt, og laget har nå kun fire poeng ned til nedrykkskvalik. Har vist seg vanskelige å slå på Fosshaugane med 3-5-3, men forrige kamp endte med tap mot Lillestrøm, og kun Viking er slått på de seks siste. Strømsgodset hadde sjansen til å passere RBK forrige runde, men med 1-1 mot Brann i Bergen er de fremdeles to poeng bak trønderne på topp. Henger ennå med i gullkampen takket være sin solide hjemmeform, men på bortebane viser laget helt andre takter med 4-3-5. Kun slått Sarpsborg på de seks siste på tur (1-2-4). Thomas Sørum er ute med skade, mens Lars-Christopher Vilsvik er usikker.

Godset har aldri vunnet en kamp i Tippeligaen på Fosshaugane, og de fire siste tilsvarende oppgjørene mellom disse to har endt med poengdeling. Vi tror uavgjortfaren er høy også i dagens oppgjør, og 1.75 på Godset som sliter på bortebane bør unngås.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
4. Viborg – Vestsjælland

Superliga. Det er to formsterke lag som møtes til dyst når Viborg tar i imot FC Vestsjælland i kveld. Begge rykket opp etter en intens duell i 1.divisjon i fjor, hvor til slutt Viborg ble kronet som seriemester med bedre målforskjell enn Vestsjælland. Og duellantene fortsetter å følge hverandre tett denne sesongen også; etter ni serierunder har begge spilt på seg tretten poeng med 3-4-2 totalt.

Men det er nok Viborg som kommer til kampen med mest selvtillit. Laget gjennomførte en taktisk god kamp borte mot serieleder Midtjylland forrige helg; selv om vertene presset på holdt Viborg stand i det målløse oppgjøret, og kunne dermed innkassere ett poeng. Laget holdt for øvrig nullen i runden før også, men nyervervelsen Babajide Ogunbiyi (f) sørget for at det ble tre poeng med sitt andre mål for klubben. En annen som også viser gode takter er spissen Thomas Dalgaard, som med sine syv mål leder skytterligaen. Står med 1-2-1 på Energi Viborg Arena, hvor de to siste har endt med vidt forskjellige resultat; laget tok først en imponerende 3-1-seier over Esbjerg (2.), men forrige kamp endte med stygge 1-4 mot et revitalisert FCK (9.). Må i kveld greie seg uten Jacob Egeris (f) som er ute med skade. Forventet lagoppstiling (4-5-1): Peskovic – Thorsen, Rask, Ogunbiyi, Poulsen – Jensen, Gotfredsen, Rømer, Nagel – Stankov - Dalgaard

FC Vestsjælland har også vært en positiv overraskelse i Superligaen med sin femteplass etter ni runder. Slagelse-klubben kunne skilte med gode tall før forrige rundes oppgjør mot Esbjerg; laget var ubeseiret på de seks siste med 3-3-0 og hadde ikke tapt på over to måneder. Men Esbjerg ble hakket for hvasse for nykomlingen og i følge kamprapporten leverte Vestsjælland sesongens dårligste kamp i 1-3-nederlaget. Har til gode å tape på fremmed gress så langt med 1-3-0, hvor de vant forrige kamp 2-1 over tabelljumboen Nordjsælland. Rasmus Festersen og Joel Tshibamba er ute med skade. Forventet lagoppstilling (4-4-2): Mikkelsen – Lund, L. Nielsen, Bozga, Lumb – Dal Hende, Bertolt, Madsen, Kristiansen – Sørensen, Pinto Borges.

Forrige sesong møttes Viborg og Vestsjælland tre ganger i 1.divisjon. På Viborg Stadion ble det 7-1-seier til vertene samt en 0-0 kamp, mens Viborg kom best ut av det i Slagelse også hvor de vant 3-2. Begge har fått en god start på sesongen og ligger side om side på tabellen, men vi tror vertene skal være det førende laget i dag. Viborg leverte en heltemodig innsats i en vanskelig bortekamp mot Midtjylland og ble belønnet med ett poeng for det, mens Vestsjælland virket bleke og ble regelrett avkledd mot Esbjerg. 2.15 på H er godkjent og blir dagens spill.

4. Viborg – Vestsjælland 2.15 3.00 2.85

Klikk her for å levere dette spillet

HTML EMBED

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag