RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gullfesten utsatt

Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX
Sist oppdatert:
Sjanse etter sjanse etter sjanse etter sjanse. Men RBK skjøt med løskrutt.

RBK-TIL 0-0:

Vi er kun kommet til september. Likevel kunne Rosenborg onsdag sikre seg gullet i Tippeligaen. Seier mot Tromsø var «alt» som måtte til.

Men det maktet de ikke.

Trond Olsen, Roar Strand, Steffen Iversen og Rade Prica hadde alle målsjanser i en sjanserik kamp. De lyktes imidlertid ikke med å overliste Sead Ramovic i Tromsø-buret.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Innbytter Mushaga Bakenga, som fikk sin debut i RBK-trøya, kom innpå fem minutter før full tid, men misbrukte tre gigantsjanser. Da den andre strøk på utsiden av stolpen gikk RBK-spillerne ned på kne i fortvilelse. Like etter gjorde Ramovic en kjemperedning på innbytterens avslutning.

På motsatt side hadde Lars Iver Strand en kjempesjanse for tromsøværingene, men uten å lykkes.

Dermed endte det 0-0.

Det betyr at Rosenborg ikke får feiret seriegullet på hjemmebane, men at de må forsøke å vinne det i Molde til helga. Det positive må uansett være at de nå står med 25 strake kamper uten tap i Tippeligaen.

Tromsø ligger på 8. plass etter poengdelingen, men keeper Sead Ramovic fikk i alle fall en voldsom opptur. Han har måttet tåle mye kritikk etter slagene med Moldes Makhtar Thioune i helga, men ble den store matchvinneren onsdag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere