RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gündogan signerte ny kontrakt

NY KONTRAKT: Ilkay Gündogan har skrevet under en ny avtale.
NY KONTRAKT: Ilkay Gündogan har skrevet under en ny avtale. (Borussia Dortmund)
Sist oppdatert:
Stjernespilleren gjør helomvending.

Tidligere i sommer offentliggjorde Borussia Dortmund at stjernen Ilkay Gündogan ikke kom til å skrive ny kontrakt med klubben.

Det åpnet for en rekke spekulasjoner og midtbanemannen ble koblet med de største klubbene i Europa og en overgang virket trolig.

Manchester United, Real Madrid, Barcelona og PSG var blant dem som angivelig jaktet stjernen, som ville vært tilgjengelig for en grei penge.

Flere tilbud
Tyske medier ha de siste dagene skrevet at spilleren har takket nei til et tilbud fra franske PSG, som ville tripple lønnen hans. Tyskeren skal også etter sigend eha vært sterkt ønsket på Old Trafford hos United.

Det ble snakket om en pris på 25-30 millioner euro.

Onsdag bekrefter imidlertid Dortmund at spilleren har gjort helomvending og nå blir værende i den tyske klubben. Han har signert en ny avtale.

Den strekker seg til 30. juni 2017 og slik sett kan det da fort bli ny kamp om spilleren neste sommer, da han på ny har ett år igjen av kontrakten.

Denne sommeren blir det imidlertid trolig ingen overgang.

Den opprinnelige avtalen løp ut i 2016.

- Vi gleder oss over at Ilkay har valgt å bli her i Dortmund. Vi er overbevist om at han vil nå sine mål her, sier sportsdirektør Michael Zorc.

- Endelig klarhet
Gündogan er også svært fornøyd.

- Jeg er glad for at vi endelig har fått klarhet i dette og jeg kan fortsette å spille for Dortmund. Nå vil jeg ha fullt fokus på klubblaget, sier spilleren.

Gündogan kom til Dortmund fra Nürnberg i 2011 og har utviklet seg til å bli en av Europas mest spennende midtbanespillere.

Han har vunnet Bundesliga to ganger med klubben og spilte på laget som gikk til finalen i Champions League, men tapte for Bayern i 2013.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere