*Nettavisen* Sport.

Gunnarsson-overgang for retten i april

Foto: Montasje Scanpix

De tiltalte lederne i Veigar Páll Gunnarsson-saken må vente på sin rettsbehandling.

Rettssaken i kjølvannet av overgangen til Veigar Páll Gunnarsson fra Stabæk til Vålerenga kommer tidligst til å bli behandlet i begynnelsen av april.

Budstikka skriver at partene i en epost er blitt bedt om å vurdere start av saken mandag 8. april. Avisen skriver også at det i utgangspunktet er avsatt 15 dager til saken, men med muligheter for å bruke ytterligere tre dager dersom behovet skulle være til stede.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Det er fire tiltalte i saken, og det er avgjørende for å starte rettssaken 8. april at de fire forsvarerne har mulighet til å avsette mellom tre og fire uker i retten fra det tidspunktet.

Det er også avgjørende om aktoratet har ledig kapasitet på det tidspunktet.

Advokat Berit Reiss Andersen skal forsvare tidligere Stabæk-styremedlem Tor Q. Aaserød, mens advokat Peder Morset vil forsvare Truls Haakonsen, tidligere sportsdirektør i Vålerenga.

Advokat Ole Petter Drevland representerer sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen, og Lars Holter-Sørensen, tidligere styreleder i Stabæk Fotball AS, forsvares av advokat Ellen Holager Andenæs.

Saken handler om prisen på Veigar Páll Gunnarsson på én million kroner i juli 2011 fra Stabæk til Vålerenga var reell, eller kunstig lav for å slippe å sende mye penger til Nancy. De skulle ha halvparten ved et videresalg. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.