Gutan på tur

Foto: Rune Stoltz Bertiniussen / NTB scanpix

Tromsø må hente inn 1-2 tapet mot NK Celje i returmøtet i Slovenia. Sjekk dagens oddstips.

11.07.13 13:17

Sportspills meny torsdag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
Tippetips:Rosenborg cruiser videre
V64 Örebro:Vi går all in!
V5 Harstad:Viking i Nord

langoddsen i dag finner vi blant annet EM for kvinner, Europa Leauge kvalik, Gold Cup, islandsk superliga, ATP Båstad og Tour de France 12. etappe.

Dagens langskudd
IFK Mariehamn - Inter Baku B 2.60
IFK Mariehamn fikk med seg et viktig bortemål i 1-1 kampen mot Inter Baku i det første oppgjøret. Hjemmelaget presset kraftig på etter Alanzo Adlam utlignet for finnene i det 72. minutt, og tross flere fete målsjanser mot slutten greide IFK å ri stormen ut. Finnene sikret dermed seg et godt utgangspunkt før dagens returmøte. Inter Baku fra Aserbajdsjan endte på 3.plass i fjor og blir regnet som en av tittelutfordrerne i årets serie. IFK Mariehamn innehar 5.plassen i Veikkausliigaen med variable 7-4-7 totalt.

Inter Baku var det beste laget i det første oppgjøret og kunne fort ha vunnet med både to og tre mål. Mariehamn er satt opp som favoritter på hjemmebane, men vi tror aserbajdsjanerne har en god mulighet til å avansere.

Dagens avslag
FC Pyunik Yerevan - Teteks Tetovo H 1.25
Tetek dominerte store deler av første oppgjøret; det makedonske laget hadde mange gode muligheter til å avgjøre kampen, men de fikk kun med seg ett mål og matchen endte 1-1. Kampen ser mer åpen ut enn oddsen tilsier, og vi holder oss unna objektet.

HTML EMBED

Dagens spill
100. NK Celje - Tromsø over/under fulltid 2.5
Tromsø gikk på et bittert 1-2 tap hjemme på Alfheim i det første oppgjøret mot slovenske NK Celje. Gutan var suverent best i 1.omgang og kunne og burde ha avgjort både kampen og dobbeltoppgjøret der og da. I stedet ble det med det ene målet, og etter hvilen stoppet det opp for TIL i den offensive delen av spillet. Dermed kom Celje seg inn i kampen, og de siste 20 minuttene var rollene nesten byttet om. Celje kom til sjanser og scoret mål, mens Tromsø så svært tafatte ut. Dermed endte det som så ut som enveiskjøring opp med et svært godt utgangspunkt for slovenerne før returen. Celje endte i fjor midt på tabellen med 12-13-11 totalt, og var hele 29 poeng bak seriemester Maribor. Hjemme ble det ikke bedre enn 5-8-5.

Celje kommer mest sannsynligvis til å legge seg bakpå i dagens kamp. Tromsø trenger minst to mål og må fremover på banen, men gutan viste seg særdeles ineffektive foran mål i det første oppgjøret. Laget har heller ikke imponert på bortebane i Tippeligaen, hvor de har til gode å vinne med 0-4-4 og 8-14 i målforskjell. Dagens motstander skal være overkommelig, men Celje kan velge å spille med liten risiko, og hvis Tromsø fortsetter der de slapp på Alfheim er det gode sjanser for et målfattig oppgjør.

115. HB Torshavn – IBV Vestmannaeyjar
HB Torshavn fra Færøyene fikk med seg et viktig bortemål i 1-1 kampen mot IBV på Island, og øyner nå muligheten til å avansere for første gang. Hovedstadslaget leder serien med syv poeng og er ubeseiret på hjemmebane med 4-3-0. IBV var nære ved å avansere for første gang i fjor, men St. Patricks scoret i ekstraomgangene i returmøtet på Island, og gikk dermed videre på bortemålsregelen. Islendingene ligger midt på tabellen etter snart halvspilt serie, men har til gode å vinne på bortebane med 0-3-1. Signerte i april tidligere landslagskeeper David James, men 42-åringens inntreden har gitt varierende resultater, og briten har til gode å holde buret rent etter 8 spilte kamper. IBV skal være det bedre laget i dagens duell, og selv om de ikke maktet å vinne på hjemmebane tror vi de eliminerer Torshavn.

115. HB Torshavn – IBV Vestmannaeyjar 3.75 3.20 1.67
100. NK Celje - Tromsø over/under fulltid 2.5, 1.55 2.00

Total odds 3,34

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.