Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Güven frir til norske klubber

I NORGE: Adem Güven er på jakt etter en norsk klubb etter at proffoppholdet i Tyrkia ble avsluttet i juni.
I NORGE: Adem Güven er på jakt etter en norsk klubb etter at proffoppholdet i Tyrkia ble avsluttet i juni. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)
Tyrkia-oppholdet ser ut til å være over for 29-åringen.

Tidligere Odd-spiller Adem Güven er tilbake i Norge etter at kontrakten hans med tyrkiske Mersin Idmanyurdu gikk ut forrige måned.

Güven har tidligere i sommer vært åpen for å fortsette karrieren i Tyrkia, men denne uken bestemte 29-åringen seg for at han vil tilbake til Tippeligaen.

- Jeg har kun hatt fokus på Tyrkia så langt, men jeg vil ikke ned i førstedivisjon i Tyrkia. Da vil jeg heller tilbake til Tippeligaen, sier Güven til Nettavisen.

- Så for tippeligatrenere som vil se deg i aksjon på trening, er det bare å slå på tråden?

- Jeg er god nok for Tippeligaen, så jeg tror ikke jeg skal på prøvespill, sier den tidligere Raufoss-, Kongsvinger-, og HamKam-spilleren.

Til tross for at Güven har slitt litt med å få ut lønnen han har rett på i Tyrkia, angrer han ikke på at han forlot Tippeligaen for to år siden.

- Det har vært en bra opplevelse, men jeg brakk kragebeinet i generalprøven før sesongen, så jeg var ute halve sesongen. Jeg var uhelig med den skaden, og det var vanskelig å komme seg inn på laget igjen, sier kantspilleren.

29-åringen hevder han ikke har sett seg ut noen tippeligaklubber som er mer aktuelle enn andre, men innrømmer at det vil være vanskelig å si nei dersom Odd ønsker ham tilbake.

- Odd er en klubb jeg kjenner godt, og de kjenner meg godt. Det er nok fortsatt en fin klubb å spille for, sier han lurt.

Güven har spilt totalt 94 tippeligakamper for HamKam, Kongsvinger og Odd og scoret 16 mål.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!