RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gyan forsvarer sjokkovergangen

Foto: Mike Egerton (Pa Photos)
- Jeg tok hensyn til familien, sier spissen.

Mange rynket nok på nesa da det ble klart at Asamoah Gyan plutselig ble klar for spill i Al-Ain i Forente arabiske emirater.

Spissen, som ble hentet for 13 millioner pund til Sunderland etter fotball-VM i fjor sommer, skal spille for araberne på lån ut sesongen.

Tar til motmæle
Overgangen fikk manager Steve Bruce til å uttale at noen spillere er «økonomisk ute av kontroll», og at Gyan ikke lenger er velkommen på Stadium of Light.

Nå tar Gyan bladet fra munnen og uttaler seg.

- Mange sier jeg flyttet på grunn av pengene, men du må være glad for å spille bra. Jeg sier ikke at jeg ikke var fornøyd i Sunderland og Premier League, men jeg måtte ta hensyn til familien, og de ønsket også at jeg skulle gå for denne muligheten, sier den ghanesiske spissen.

Alle fornøyd
- Det hjalp både meg og Sunderland. Alle er fornøyd med denne avtalen. For å være ærlig; hvis Sunderland ikke hadde likt det, kunne de bare avvist den. For jeg har tross alt kontrakt med dem, fortsetter han.

Han sier videre at han ikke har noen personlig konflikt med manager Steve Bruce.

- Jeg hadde ingen problemer med Steve Bruce. Han er en god trener og har alltid støttet meg, uttaler 25-åringen, ifølge Sportinglife. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere