RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gylfi: - En ære å spille for Leeds

Sist oppdatert:
Den tidligere Lillestrøm-spilleren Gylfi Einarsson kan nærmest ikke vente på sin debut i Leeds-trøya. - Det er en ære for meg å kunne få spille her, sier han.

Den islandske landslagsspilleren får sin debut først når han skontrakt med Lillestrøm går ut i begynnelsen av desember. Han har skrevet en kontrakt på halvannet år med Elland Road-klubben.

- Da jeg hørte Leeds ville ha meg, ble klubben toppen på min prioriteringsliste. Etter å ha besøkt klubben, syntes jeg det meste var fantastisk. Det en ære å spille for Leeds, sier Einarsson til Leeds Uniteds nettside.

Tippeliga-profil
Gylfi Einarsson var en stor profil i Tippeligaen, og scorte totalt nesten 20 mål fra sin offensive midtbaneposisjon forrige sesong. Nå håper han at han kan fortsette å score mål på Elland Road.

- Jeg scoret elleve mål i ligaen, og syv i cupen i Tippeligaen denne sesongen. Det er jeg selvsagt fornøyd med, sier Gylfi Einarsson.

- Min jobb på midtbanen er å komme seg innenfor 16-meteren og score mål, og forhåpentligvis klarer jeg det i Leeds også, slår han fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere