RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Gytkjær klar for Haugesund

Sist oppdatert:
– Jeg er kjempefornøyd.

Allerede tirsdag kom de første rapportene om at den tidligere Sandnes Ulf-spilleren var enig med Haugesund om en avtale – og onsdag bekreftet klubbene overgangen.

Gytkjær har skrevet under på en fireårskontrakt med FKH, og forlater dermed det danske mesterlaget FC Nordsjælland.

– Jeg er kjempefornøyd. Jeg har hatt et turbulent år med låneopphold, så nå var det viktig å finne noe permanent og som jeg kan slå meg til ro med, sier han til rogalandsklubbens hjemmeside.

– Jeg er først og fremst målfarlig og en god avslutter. Samtidig er jeg god med ballen og god med ryggen mot mål, sier han.

22-åringen var utlånt til Sandnes Ulf i sists halvdel av fjorårets eliteseriesesong, og bidro sterkt til at rogalendingene til slutt berget plassen i eliteserien. I de avgjørende kvalifiseringskampene mot Ull/Kisa scoret unggutten tre ganger, og i serien ble det til slutt åtte fulltreffere på 12 kamper.

Den statistikken vil han gjerne følge opp.

– Jeg skal gjøre så godt jeg bare kan. Jeg hadde et fint halvår i Sandnes og lærte den norske ligaen å kjenne. Det var mye av grunnen til at jeg kommer tilbake til norsk fotball, sier Gytkjær.

Han vet at det allerede er flere målfarlige karer i Haugesund – der i blant Alexander Søderlund og Pontus Engblom.

– Jeg har hørt det er mange gode spisser her, og det er tegn på at det er en god klubb. Jeg gleder meg til å kaste meg inn i konkurransen, og håper jeg kan hevde meg, sier Gytkjær.

22-åringen kom til FC Nordsjælland fra Lyngby i 2010. I 2012 var han først utlånt til Akademisk Boldklub, før turen gikk videre til Sandnes. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere