RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hadde behov for å forklare seg

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
- Dette var det riktige valget for meg.

Klokken 11:00 søndag formiddag holdt Solbakken pressekonferanse på Gardermoen.

Han hadde behov å komme hjem for å forklare de valgene han har tatt.

- Jeg har full forståelse for at dette er et kontroversielt valg i den forstand at det å trene det norske landslaget er et ærefullt oppdrag og kanskje det høyeste du kan nå som trener i Norge, sier Solbakken på pressekonferansen ifølge TV2 Nyhetskanalen.

- Men samtidig har du alltid en følelse av hva som er det mest riktige for deg nå, og jeg har vel i løpet av de siste månedene fått mer og mer følelsen for at det er veldig, veldig vanskelig å si nei når man får en sjanse til å være trener i en av fire store ligaene. Der er nåløyet så trangt så jeg tror jeg ville angret resten av livet hvis jeg ikke hadde vært ærlig mot meg selv, forteller den påtroppende Köln-treneren.

Nordmannen fortalte at han hadde veldig lyst til å trene Norge, men at han ikke kunne la en slik mulighet forsvinne.

– Jeg har forståelse for kritikken som har kommet, men følte at dette var det riktige valget for meg, og at det var en mulighet jeg bare måtte ta, fortsatte han.

Solbakken sier at han har holdt Nils Johan Semb underrettet på alle de tre store klubbtilbudene han har fått etter at han undertegnet kontrakten med fotballforbundet. Noe nærmere ville han ikke gå i detalj, men sier at de aller fleste tilbudene han har fått aldri var aktuelle.

- Jeg vil si at 90 prosent av de henvendelsene jeg har fått har vi ikke gått i dialog med, forteller Solbakken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere