RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Frank Augstein (Ap)

Hadde ikke rømt likevel

Sist oppdatert:
Fredag trente de savnede spillerne fra Nord-Koreas tropp som vanlig.

De fire nordkoreanske spillerne som tidligere i dag ble meldt savnet av pressen, har nå kommet til rette. An Choi Hyok, Kim Myong Won, Kim Kyong Il og Pak Sung Hyok hadde verken rømt eller blitt kidnappet. Det hele dreide seg om en misforståelse.

En enkel feil fra Nord-Koreas side skal være skyld i misforståelsen. Til kampen mot Brasil ble kun 19 spillere meldt på, mens fire mann ved en feil ble utelatt.

- Fire mann ble utelatt siden vi bare hadde lov til å melde opp 19 spillere i den forrige turneringen vi spilte, AFC Challenge cup. Vi trodde de samme reglene var gjeldende i VM. Feilen ble oppdaget på kampstadion, men da var det for sent å gjøre noe. Saken ble deretter fanget opp av en italiensk journalist. Det er ikke sant at spillerne har hoppet av eller gått under jorden, har en ukjent kilde sagt, ifølge Aftenposten.

Fredag trente de fire spillerne som vanlig med laget og ble fanget opp av et TV-team.

Nord-Korea møter Portugal i sin andre gruppekamp mandag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere