Hagen spilte, Moa scoret

Foto: Bjørn Sigurdsøn/SCANPIX

Erik Hagen var tilbake da Mohammed Abdellaoue avgjorde igjen for Vålerenga.

Men skjønt, det var vanskelig å ikke avgjøre for Vålerenga onsdag. Klubben gjennomførte nemlig en internkamp på Valle hvor det på forhånd var knyttet størst spenning til Erik Hagens comeback.

- Positivt
Den tidligere landslagsspilleren har lenge vært ute med skade etter at han kom tilbake til Vålerenga. Onsdag skulle man få svar på om han kan rekke cupfinalen om halvannen uke.

- Vi var mest spent på hvordan det skulle gå i tøffe dueller og nærkamper, men det var det ikke så mye av. Likevel var det positivt. Han var ikke preget av skaden i skulderen, og det hele gikk tilsynelatende bra. Nå får vi avvente og se hvordan det står til med ham torsdag, sier Vålerenga-trener Tor Ole Skullerud til Nettavisen.

Han vil imidlertid ikke spå noe om Hagens sjanser for å rekke cupfinalen - og å få spilletid i den.

- Men sånn som situasjonen er hos oss så jobber vi på spreng for å få folk klare til den kampen. Spesielt forsvarsspillere, sier Skullerud.

Akkurat det er ikke så rart. Ronny Johnsen sliter fortsatt med et vondt kne, og Jarl André Storbæks skade leges tregere enn man ønsket. Når i tillegg Kjetil Wæhler er suspendert i siste serierunde mot Brann, så sier det seg selv at situasjonen kunne vært bedre.

Lyspunktet
Men ett lyspunkt har Vålerenga hatt i år: Mohammed Abdellaoue. Spissen har levert varene jevnt og trutt, scoret ni mål i serien og er blitt belønnet med spill på A-landslaget.

Onsdag var han igjen frempå da han scoret kampens eneste mål i internkampen.

Neste sesong får for øvrig Moa selskap av lillebroren sin i Vålerenga, og i helga scoret lillebror Mustafa fem mål i sin avskjedskamp for Skeid. Les om det her.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Vålerenga

Mest lest på Sport

Annonsebilag