RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
GJENVALGT: Fotballpresident Yngve Hallén fikk søndag fornyet tillit som president i Norges Fotballforbund.
GJENVALGT: Fotballpresident Yngve Hallén fikk søndag fornyet tillit som president i Norges Fotballforbund. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Hallén gjenvalgt som fotballpresident

Yngve Hallén fikk søndag fornyet tillit som president i Norges Fotballforbund.

Hallén ble president etter maktkampen mot Sondre Kåfjord i 2010.

Tidligere har Hallén vært daglig leder i Sogndal. I perioden 2006-2010 var Hallén styremedlem i Norsk Toppfotball. Han har tidligere vært varaordfører for Arbeiderpartiet i Sogndal.

Det er tidligere kommet kritikk mot Halléns lederstil. Han har også fått kritikk for den omdiskuterte medieavtalen med C More.

Samtidig er fotballpresidentens store styrke at han ofte kommer gjennom støy med hevet hodet og styrket posisjon. Forbundsstyret fikk mer makt i løpet av helgens fotballting i Lillestrøm. Det var en stor seier for Hallén og hans allierte.

Han fikk også viljen sin om årlige fotballting og flere annetlag i 2. divisjon. Samtidig tar han garantert lærdom av hvordan forbundsstyret la fram sakene om egenbetaling på forsikringssiden og ønsket om eliteseriesluttspill fotball kvinner. De sakene var så dårlig forankret at de aldri hadde sjans til å få støtte av de rundt 200 delegatene under årets fotballting.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere