*Nettavisen* Sport.

HamKam forlater Briskeby

Foto: Scanpix/Vegard Grøtt

Administrasjonen og det sportslige apparatet har ikke råd til å bli værende.

24.07.12 08:13

Hamar (NTB): HamKam Fotball flytter fra Briskeby, men det er bare administrasjonen og det sportslige apparatet det er snakk om i denne omgang.

Det er økonomien som tvinger Hamar-klubben vekk fra lokalene klubben har hatt i tilknytning til hjemmebanen, og det er helt klart at klubben, som sliter med å få endene til å møtes, kommer til å spare betydelige beløp umiddelbart på flyttingen.

Det er også funnet en god løsning med nye kontorlokaler rett ved Briskeby, i Briskebyen Park, noe som betyr at klubbadministrasjonen rent fysisk ikke flytter lenger enn 100 meter.

Ledelsen i Yngres Avdeling kommer fortsatt til å bli værende på Briskeby, i sportsdelen av anlegget, melder klubben i en pressemelding.

- Det er synd at vi må gå til det steget å flytte ut av vår hjemmearena, men noe annet vil være økonomisk uforsvarlig på grunn av høye leieutgifter, sier Finn Jul Paulsen, daglig leder i HamKam.

Han forteller også at klubben håper å spare fra 300.000 til 500.000 kroner årlig på flyttingen, noe som innebærer at klubben i de nye lokalene bare kommer til å betale om lag 1/3 av dagens leiekostnader. (©NTB) (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.