*Nettavisen* Sport.

Hammers drømmer om Europa

Birmingham er fortsett tungt involvert i nedrykksstriden etter 0-3 i London. West Ham har derimot virkelig meldt seg på i kampen om Champions League-billet.

14.02.06 09:54

WEST HAM - BIRMINGHAM 3-0: For etter kveldens storseier er laget fra østkanten oppe på sjetteplass, a poeng med byrival Arsenal på plassen over. Avstanden opp til Tottenham på fjerdeplass er nå bare fire poeng. Dermed er de nyopprykkede for fullt med i kampen om Champions League-billetter.

Hammers brukte bare 11 minutter på å ta ledelsen mot bunnlaget. Reo Coker fikk ballen midt på Birminghams halvdel, og sendte av gårde et langskudd som skiftet retning i en motspiller. Ballen datt ned i beina på Marlon Harewood, som enkelt satte ballen i mål.

Åtte minutter etter sidebytte fikk samme mann sjansen fra ellevemeteren. Det dårlige straffesparket ble reddet av Maik Taylor, men Harewood satte returen i mål.

Bare to minutter senere satte Dean Ashton spikeren i Birmingham-kisten. Den tidligere Norwich-spissen hadde ingen problemer med å bredside inn 3-0 fra kort hold.

Seieren var formsterke West Hams syvende på rad.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.