RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hamoud klar for Strømsgodset

Foto: Jon Eeg (Scanpix)
Sist oppdatert:
Bodø/Glimt-backen undertegnet onsdag en treårskontrakt med Godset.

Det melder Godset på sine hjemmesider.

Avtalen gjelder i fra 1. januar 2012 og Mounir Hamoud kommer gratis fra Bodø/Glimt ettersom kontrakten i hans nåværende klubb utløper ved sesongslutt. Han har spilt i Bodø siden 2006 og er blitt omskolert fra en vingrolle til å bli brukt på backen.

Sportssjef i Strømsgodset, Jostein Flo, utaler at det var meget viktig å få denne avtalen i boks. Han forteller videre at trener, Ronny Deila, ønsket sterkt å signere denne spilleren.

Håpet for å få denne overgangen i orden var i utgangspunktet ikke høyt, men nå som avtalen er på plass sparer ikke Deila på superlativene.

– Han har de kvalitetene vi leter etter hos en back. Han er offensiv, hurtig og god med ballen i bena og tilfører dette laget solid erfaring fra Bodø/Glimt og Lyn. Dette blir meget spennende sier Deila.

Mounir Hamoud har rukket å spille 151 kamper for Bodø/Glimt siden overgangen fra Lyn i 2006. Det er også verdt å nevne at han ble tatt opp u landslagstroppen til Egil Olsen i 2009.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere